Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Amarillisz kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Rendeljen kertészetemből amarillisz virághagymát! Minőségi, életerős, gazdagon virágzó amarillisz hagymákkal állok kedves vásárlóim rendelkezésére!

Az őszi virághagyma ültetési szezon egyik állandó slágere az amarillisz, aminek hatalmas előnye, hogy a tavasszal nyíló hagymásokkal szemben már a tél derekán virágokat hoz, így a leginkább virághiányos decemberi, januári hetekben dekorálja a lakást! Az amarillisz virágai ráadásul nagyméretűek, a magas szárakon fejlődő színpompás virágzat roppant hangulatos látványelemként szolgál a téli lakásbelsőben! Az amarillisz téli hajtatása érdekes, játékos feladat, az elültetett gumókat ugyanis egy ideig fénytelen helyen, letakarva vagy elzárva kell nevelni, hogy méretes szárat növesszenek. Az amarillisz tartása így nem csupán a látványos végeredmény, de a kertészetileg izgalmas nevelési folyamat miatt is érdekes és vonzó!

Amarillisz virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetben!

Kertészetem kínálatában többféle színváltozatban megtalálja az amarilliszt, így ültethet többek közt rózsaszín, piros, vagy éppen csíkos virágú változatot, ha pedig rám hallgat, egyszerre többféle színű amarilliszt rendel és ültet, hogy igazán változatos növénydísz együttest tudjon kreálni! Az amarillisz virágzási ideje nem túl hosszú, mindössze 10-15 nap, így azt javaslom, hogy 7-10 napos késleltetéssel ültesse el a hagymákat, ezáltal heteken át tartó folyamatos virágzás lesz a jutalma!

Rendezés: