Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tulipánfa ajánlataink

A tulipánfa, vagy más néven amerikai tulipánfa egy különlegesen kiemelkedő díszítőértékkel rendelkező díszfa, melyet őshazájában haszonnövényként is termesztenek, Európában azonban dísznövényként ismeretes. Honi körülmények között a tulipánfa mérete várhatóan 10-15 méter lehet, lombja széles, kúpos, piramis alakú.
 
A tulipánfát elsősorban nagyobb kertekbe ajánlom, ahol nyílt területeken, szellős elrendezésben mutathatja meg igazi szépségét!
 
 

tulipánfa vásárlás Megyeri kertészet

 

A tulipánfa a laza szerkezetű, jó vízáteresztő képességű talajokon fejlődik a legszebben, szárazabb közegben növekedése lelassulhat, de a hiányzó nedvességet öntözéssel pótolni lehet. A tulipánfa gyors növekedésű fafajta, néhány év alatt nyúlánk, termetes díszfává válik, így különleges leveleivel, érdekes virágaival a szépen gondozott, nagyobb kertek csodás fája lehet. 

Kertészetemben a kedvelt és gyakran választott alapfaj mellett szezonális jelleggel egyéb, izgalmas tulipánfa változatokat is talál, mint például a dekoratív tarka levelű, vagy a helytakarékos oszlopos növekedésű tulipánfát! A teljes kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb!

Rendezés: