Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Babérsom ajánlataink

A babérsom igazi univerzális díszcserje, mely bármilyen kertben jó szolgálatot tesz! Kompakt méreténél fogva szinte bárhova telepíthető, gondozási igénye alacsony, a környezettel szemben támasztott igényei pedig egyszerűek.

A babérsom viszonylag lassan cseperedik, teljes magassága pedig 2-3 méter körül várható, így ideális lakója lehet szűkebb előkerteknek, utcafronti ágyásoknak, de remekül alkalmas félreeső kertrészek dekorálására is. Természetesen annak sincs akadálya, hogy szoliternövényként központi helyen díszelegjen!

 

Babérsom kapható a Megyeri kertészetben!

 

A babérsom kedvező tulajdonsága, hogy félárnyékos, kedvezőtlenebb adottságú helyeken is szépen fejlődik, így a nagyobb igényű növényeknek már nem megfelelő szegletek is kitölthetők vele! Vízigénye átlagos, a városi, szennyezett levegőt pedig jól tolerálja!

A babérsom szépsége üde, élénk árnyalatú leveleiben rejlik, ültetésével mutatós, tekintetet vonzó zöldtömeget vihet kertjébe, mely remek háttérként szolgálhat az egyéb, színes dísznövényeknek, de önmagában is ízléses látványhatást nyújt!

Rendezés: