Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Babérsom ajánlataink

A babérsom igazi univerzális díszcserje, mely bármilyen kertben jó szolgálatot tesz! Kompakt méreténél fogva szinte bárhova telepíthető, gondozási igénye alacsony, a környezettel szemben támasztott igényei pedig egyszerűek.

A babérsom viszonylag lassan cseperedik, teljes magassága pedig 2-3 méter körül várható, így ideális lakója lehet szűkebb előkerteknek, utcafronti ágyásoknak, de remekül alkalmas félreeső kertrészek dekorálására is. Természetesen annak sincs akadálya, hogy szoliternövényként központi helyen díszelegjen!

 

Babérsom kapható a Megyeri kertészetben!

 

A babérsom kedvező tulajdonsága, hogy félárnyékos, kedvezőtlenebb adottságú helyeken is szépen fejlődik, így a nagyobb igényű növényeknek már nem megfelelő szegletek is kitölthetők vele! Vízigénye átlagos, a városi, szennyezett levegőt pedig jól tolerálja!

A babérsom szépsége üde, élénk árnyalatú leveleiben rejlik, ültetésével mutatós, tekintetet vonzó zöldtömeget vihet kertjébe, mely remek háttérként szolgálhat az egyéb, színes dísznövényeknek, de önmagában is ízléses látványhatást nyújt!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.