Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Illatos rózsa ajánlatunk

A rózsákat illetően a virágok színe és formája mellett a teljes élménynek elmaradhatatlan része a klasszikus rózsaillat is! Az illattal a rózsa intimitást teremt, nem feltétlenül kell ugyanakkor közel lépnünk az illatos rózsához, csoportos ültetés esetén a megtöbbszöröződő aroma az egész kertet bejárja majd!

Az illatos rózsák természetesen egyéb tekintetben is kiváló tulajdonságokkal bírnak, nagy szín-, és méretváltozatban elérhetőek, így egyaránt válogathat közülük kisebb vagy nagyobb kertekbe, valamint lehetőség nyílik izgalmas, egyedi színkombinációk kialakítására is, a vegyes összeállítású ágyásokban! Illatos rózsák gazdag választéka kertészetemben!

Az illatos rózsákat azoknak a hobbikertészeknek ajánlom, akik a teljességre törekednek, és rózsaválasztásnál nem csupán szépérzékükre hallgatnak, hanem fontosnak tartják az atmoszférateremtő, átható rózsaillat meglétét is! Lejjebb görgetve megtekintheti a kertészetemben kapható illatos rózsa fajták széles választékát!

Rendezés: