Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fagyal-félék

A fagyal elsődleges felhasználási területe a térhatárolás és a belátás takarás, ez ugyanis az egyik legkedveltebb és legjobb tulajdonságokkal rendelkező sövény-növény! Amennyiben Ön sövényt ültetne, mindenképpen vegye fontolóra a fagyal beszerzését és telepítését is!

Sűrű ágrendszere és dús lombozata miatt egybefüggő és áthatolhatatlan növényi falat képez, melyhez ráadásul erőteljes növekedés társul, így ez a cserje az ültetést követően hamar betölti majd a funkcióját. A télizöld fagyal a hideg évszak legvégéig megtartja lombozatát, így télen is díszlik a kertben! 

Fagyal fajták vásárolhatók kertészetemből!

A fagyal könnyen nevelhető növény, vízigénye közepes, az átlagos kerti talajokban jól megél, erélyes növekedése miatt azonban évente 2-3 alkalommal nyírni kell, hogy szabályos formáját megtarthassa!

Ez a praktikus cserje többféle változatban is kapható kertészeti webáruházamban, így Ön kiválaszthatja az ízlésének, kertstílusának leginkább megfelelő típust! Ajánlom Önnek a kiemelkedően dekoratív aranytarka levelű fagyalt, a szűkebb területeken is bevethető alacsony termetű törpe fagyalt, ha pedig szereti a különlegességeket, akkor a látképi kertekbe való magas törzsre oltott télizöld fagyal lesz a legjobb választás!

Rendezés: