Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fagyal-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Vásároljon kertészetemből télizöld fagyalt! Gazdag fajtaválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A fagyal elsődleges felhasználási területe a térhatárolás és a belátás takarás, ez ugyanis az egyik legkedveltebb és legjobb tulajdonságokkal rendelkező sövény-növény! A fagyal sűrű ágrendszere és dús lombozata miatt egybefüggő és áthatolhatatlan növényi falat képez, melyhez ráadásul erőteljes növekedés társul, így az elültetett fagyal hamar betölti majd funkcióját. A télizöld fagyal a hideg évszak legvégéig megtartja lombozatát, így télen is díszlik a kertben. A fagyal könnyen nevelhető növény, vízigénye közepes, az átlagos kerti talajokban jól megél, erélyes növekedése miatt azonban évente 2-3 alkalommal nyírni kell, hogy szabályos formáját megtarthassa!

A fagyal többféle változatban is kapható kertészeti webáruházamban, így Ön kiválaszthatja az ízlésének, kertstílusának leginkább megfelelő típust! Ajánlom Önnek a kiemelkedően dekoratív aranytarka levelű fagyalt, a szűkebb területeken is bevethető alacsony termetű törpe fagyalt, ha pedig szereti a különlegességeket, akkor a látképi kertekbe való magas törzsre oltott télizöld fagyal való Önnek!

Rendezés: