Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Termetes rózsa választékunk

Termetes rózsáknak jellemzően azokat a parkrózsákat nevezzük, melyek sudár, magas termetükkel tűnnek ki a többi rózsa közül. A termetes rózsák másfél-két méter magasra is feltörő hajtásaikkal messziről díszlenek, meghatározzák a kert képét, színükkel, illatukkal pedig elvarázsolják a háziakat és a vendégeket! 
 
Termetes rózsák gazdag választéka a Megyeri kertészetben!
 
A termetes rózsák kiválóan alkalmasak arra, hogy más díszcserjékkel közösen kerüljenek telepítésre, nagyszerű kombinációkra adva lehetőséget. A virágok formája a termetes rózsák esetében igen változatos, előfordulnak hagyományos típusok is, míg más fajták a teahibridek virágait idézik.
 
A termetes rózsák méretüknél fogva leginkább közepes, vagy kifejezetten nagy kertekben érvényesülnek igazán jól, tipikus szoliternövények, melyekből egy tő telepítése is elegendő, de amennyiben bőséges tér áll rendelkezésre, akár több tő is elhelyezhető egymás mellé, a még monumentálisabb hatás elérése érdekében
Rendezés: