Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Különleges szőlő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Rendeljen kertészetemből minőségi csemegeszőlő oltványt! Válogasson különleges csemegeszőlő fajtáim közül, országos házhozszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A házi szőlőnevelés hagyománya régi gyökerekkel rendelkezik a hazai kertkultúrában, ám az elmúlt évtizedekben kevesebb szőlőtőke nevelkedik az otthoni kiskertekben. A szőlőnevelés korántsem olyan összetett feladat, mint azt sokan gondolják, így Ön is tegyen próbát pár tő szőlővel a saját kertjében! A házi csemegeszőlő mindig finomabb, mint a bolti fürtök, ráadásul kertjében olyan egyedi, alig ismert fajtákat is nevelhet, melyek gyümölcse kereskedelmi forgalomban nem is kapható! Ebben a menüpontban kertészetem különleges csemegeszőlő fajtáit gyűjtöttem össze, így amennyiben Ön a megszokottól, átlagostól merőben eltérő, izgalmas szőlőfajtát keres, épp jó helyen jár!

különleges szőlőfajták a Megyeri kertészetben

Ne feledje, ízletes termés csak egészséges, ellenálló tőkékről szüretelhető, ennek pedig alapfeltétele a minőségi oltvány beszerzése és ültetése. A nálam vásárolt szőlő garantáltan a legjobbak közül való, a biztos eredményt pedig a gyors és szakszerű kiszállítás szavatolja! Tartsa fejben, hogy az ősz nem csupán a szüret szezonja, az ültetés is szeptemberben, októberben időszerű, így idejében rendelje meg kedvenc szőlőfajtáit!

Tipp: a szőlőnevelés nem bonyolult tudomány, ne féljen Ön se belevágni! A metszés és a növényvédelem fortélyai könnyen tanulhatóak, Önnek csak a lelkesedését és szabadidejét kell hozzáadnia szőlőgondozáshoz! 

Rendezés: