Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Exkluzív megjelenésű kínálatunk

Kertészetem ezen menüpontjában azon virághagymáimat válogattam össze Önnek, melyek két különleges feltételt teljesítenek egyben!

Az egyik, hogy ezek a virághagymák a többségtől eltérően nem ősszel, hanem tavasszal ültethetőek, vagyis várhatóan a nyár elejétől egészen őszig virágoznak, így a legszebb, legvonzóbb évszakokban díszítik az Ön kertjét!

A másik, hogy ezek a virághagymák ritkábban hozzáférhető, nem megszokott fajták, melyekből különleges szépségű virágok fognak fejlődni, vagyis ha Ön olyan nyáron virágzó hagymást keres, mely elüt az átlagostól, exkluzívvá, irigylésre méltóan széppé varázsolva kertjét, akkor éppen jó helyen jár! 

 

Exkluzív hagymás virágok széles választéka a Megyeri kertészetben!

 

Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes kínálatot, találni fog többek közt sisakvirágot, olasz konytvirágot, vagy éppen kék szerelemvirágot, de a választék több tucat hagymásból áll, érdemes mindet megnézni!

Ne feledje, ezek a különleges hagymás virágok minden igényt kielégítően szépek és egyediek, kiválóan alkalmasak újszerű kompozíciók elkészítésére, a tavaszi ültetés lehetősége pedig a csodás nyári virágzást ígéri Önnek!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.