Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Trombitafolyondár fajták

A futónövényekről inkább a praktikum ugrik be elsőre, mintsem a szépség, de természetesen vannak olyan fajok, melyek csodás megjelenésükkel is hódítanak. Ezek közül jó szívvel ajánlom Önnek a trombitafolyondárt, mely nagyméretű, tölcséres alakú, színpompás virágaival az Ön kertjének egyik legfeltűnőbb növénydísze lesz!

A trombitafolyondár különböző változatai közül a legizgalmasabbakat találhatja meg kertészeti webáruházamban, például a narancspiros, a sötétpiros, a sötétnarancs óriásvirágú, vagy éppen az élénksárga változatokat!

 

Trombitafolyondár vásárlás a Megyeri kertészetből!

 

A trombitafolyondár átlagon felüli szépsége egy kevés kompromisszummal is jár, ez a futónövény ugyanis hajlamos az erőteljes terjeszkedésre, és a gondozatlan falakra, vagy a felújításra szoruló tetők cserepeire veszélyt jelenthet.

A trombitafolyondár térnyerését ugyanakkor metszéssel kordában lehet tartani, nagy előnye pedig, hogy gondozást alig igényel, életerős, kifejezetten alacsony igényekkel rendelkező kapaszkodó növény!

Rendezés: