Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Trombitafolyondár fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Futónövények széles választékát találja kertészetemben! Válassza a trombitafolyondárt, melyet egészen a kertkapujáig kiszállítok!

A futónövényekről inkább a praktikum ugrik be elsőre, mintsem a szépség, de természetesen vannak olyan fajok, melyek csodás megjelenésükkel is hódítanak. Ezek közül talán a legszebb a trombitafolyondár, mely nagyméretű, tölcséres alakú, színpompás virágaival az Ön kertjének egyik legfeltűnőbb növénydísze lesz! A trombitafolyondár különböző változatai közül a legizgalmasabbakat találhatja meg kertészetemben, például a narancspiros, a sötétpiros, a sötétnarancs óriásvirágú, vagy éppen az élénksárga változatokat!

Trombitafolyondár vásárlás a Megyeri kertészetből

A trombitafolyondár átlagon felüli szépsége egy kevés kompromisszummal is jár, ez a futónövény ugyanis hajlamos az erőteljes terjeszkedésre, és a gondozatlan falakra, vagy a felújításra szoruló tetők cserepeire veszélyt jelenthet. A trombitafolyondár térnyerését metszéssel kordában lehet tartani, nagy előnye pedig, hogy gondozást alig igényel, életerős, kifejezetten alacsony igényekkel rendelkező kapaszkodó növény!

Tipp: a trombitafolyondár telepítését olyan helyre ajánlom, ahol lehetséges a folyamatos ellenőrzése, kordában tartása!

Rendezés: