Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Szeder ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészeti webáruházamból szedret! Gazdag fajtaválasztékkal, országos kiszállítással állok rendelkezésére!

A szeder hatalmas pozitívuma, hogy nem csupán ízletes és szemrevaló bogyóival kényezteti gazdáját, hanem megjelenésével is igazán feltűnő, bájos dísze lesz a kertnek. A szeder természetességével, bujaságával, zabolátlanságával egyedi atmoszférát teremt a kertben, melyet kontrasztként is fel lehet használni, de erősíteni is lehet hasonló honos növények telepítésével. A szeder persze elsősorban a gyümölcse miatt lesz a család kedvence, az ízletes és vitamindús bogyókat a kicsik is nagy lelkesedéssel fogják legelni a bokrokról.

A szeder növényként sokrétűen felhasználható, szoliterként is mutatós, de sövényként is telepíthető, sőt, esztétikájukat vesztett kerítések be is futtathatók vele, így eltakarja majd a nem túl szemrevaló részleteket. Jó hír, hogy a tüskementes szederváltozatok kisgyermekes kertekbe is bátran ültethetők, hiszen nem jelentek veszélyt az apróságokra!

Görgessen lejjebb és válogasson kertészetem szeder kínálatából! A megrendelt növényeket faiskolám saját teherautójával - épségben és ültetésre kész állapotban - szállítom ki Önhöz, az ország egész területén!

Rendezés: