Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Szeder ajánlatunk

A szeder hatalmas pozitívuma, hogy nem csupán ízletes és szemrevaló bogyóival kényezteti gazdáját, hanem megjelenésével is igazán feltűnő, bájos dísze lesz a kertnek!

Természetességével, bujaságával, zabolátlanságával egyedi atmoszférát teremt a kertben, melyet kontrasztként is fel lehet használni, de erősíteni is lehet hasonló honos növények telepítésével. A szeder persze elsősorban a gyümölcse miatt lesz a család kedvence, az ízletes és vitamindús bogyókat a kicsik is nagy lelkesedéssel fogják legelni a bokrokról.

 

A szeder növényként sokrétűen felhasználható, szoliterként is mutatós, de sövényként is telepítheti, sőt, esztétikájukat vesztett kerítések be is futtathatók vele, így eltakarja majd a nem túl szemrevaló részleteket. Jó hír, hogy a tüskementes változatok kisgyermekes kertekbe is bátran ültethetők, hiszen nem jelentek veszélyt az apróságokra!

Kertészetemben ennek a szép és finom gyümölcstermőnek többféle változatát is megtalálja, válogasson kedvére! A megrendelt növényeket országosan kiszállítom Önnek!

Rendezés: