Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Örökzöld kínálatunk

Kerttervezéskor, ültetéskor általában fontos szempont az előrelátó kerttulajdonosoknál, hogy a birtokra ültetendő fa vagy cserje melyik évszakban milyen képet kölcsönöz majd a kertnek? 

Vannak fajok, amelyek télen kopárrá válnak, mások a hideg évszakban is díszlenek, és vannak olyanok, melyek színes forgataggá változtatják a kertet még a szomorú őszi időszakban is. Nagyon hasznos előre végiggondolni a lehetőségeket, mert a nem körültekintő választás azt hozhatja magával, hogy csalódni fog a későbbiekben, túl kopár és hangulattalan lesz kertje, vagy más esetben a lehullott levelekkel gyűlik meg a baja.

 

Örökzöld növények széles választéka kertészetemben

 

Az örökzöld növényeket azoknak ajánlom, akik azt szeretnék, hogy kertjükben legyenek olyan növények, melyek egész évben dekorálnak élénk, dús lombozatukkal, így a szomorkásabb őszi, vagy a rideg téli hetekben is lesz kertjében életteli vegetáció!

Az örökzöldek családja roppant nagy, Ön méret, alak, színárnyalat, vagy éppen a betölteni kívánt funkció szerint is kiválaszthatja új örökzöld kedvencét. Ajánlom figyelmébe például kertészetem különleges örökzöldjeit, tujáimat, vagy éppen tiszafáimat!           

Rendezés: