Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Örökzöld kínálatunk

Kerttervezéskor, ültetéskor általában fontos szempont az előrelátó kerttulajdonosoknál, hogy a birtokra ültetendő fa vagy cserje melyik évszakban milyen képet kölcsönöz majd a kertnek? 

Vannak fajok, amelyek télen kopárrá válnak, mások a hideg évszakban is díszlenek, és vannak olyanok, melyek színes forgataggá változtatják a kertet még a szomorú őszi időszakban is. Nagyon hasznos előre végiggondolni a lehetőségeket, mert a nem körültekintő választás azt hozhatja magával, hogy csalódni fog a későbbiekben, túl kopár és hangulattalan lesz kertje, vagy más esetben a lehullott levelekkel gyűlik meg a baja.

 

Örökzöld növények széles választéka kertészetemben

 

Az örökzöld növényeket azoknak ajánlom, akik azt szeretnék, hogy kertjükben legyenek olyan növények, melyek egész évben dekorálnak élénk, dús lombozatukkal, így a szomorkásabb őszi, vagy a rideg téli hetekben is lesz kertjében életteli vegetáció!

Az örökzöldek családja roppant nagy, Ön méret, alak, színárnyalat, vagy éppen a betölteni kívánt funkció szerint is kiválaszthatja új örökzöld kedvencét. Ajánlom figyelmébe például kertészetem különleges örökzöldjeit, tujáimat, vagy éppen tiszafáimat!           

Babérmeggy Babérmeggy
Babérmeggy kapható kertészeti webáruházamban!
Boróka Boróka
Boróka fajták kaphatók kertészetemben!
Buxus helyett Buxus helyett
Izgalmas díszcserjék, sövények széles kínálata!
Hamisciprus Hamisciprus
Hamisciprus változatok kaphatók kertészetemben!
Különleges örökzöldek Különleges örökzöldek
Különleges örökzöld növények kertészetemben!
Leyland ciprus Leyland ciprus
Leylandi ciprus kapható webáruházamban!
Sziklakerti örökzöldek Sziklakerti örökzöldek
Sziklakerti örökzöldek széles kínálata!
Fenyő Fenyő
Fenyőfa fajták széles választéka!
Rendezés: