Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hobbikert

A megfelelő kert-, és növénygondozáshoz nem csupán idő, energia, és lelkesedés szükségesek, hanem olyan kellékek, kiegészítők is, melyek vagy elengedhetetlenek a növényápoláshoz, termesztéshez, vagy pedig megkönnyítik, egyszerűsítik a munkafolyamatokat.

Kertészeti webáruházam jelen menüpontjában olyan hasznos, nehezen nélkülözhető termékeket kínálok Önnek, amikkel a kerti feladatok elvégzése könnyebb, gyorsabb, és hatékonyabb lesz! Ezeket a felszereléseket, kiegészítőket kifejezetten a hobbikertészeknek válogattam össze, tehát ha Ön kezdő kertbarát, akkor is éppen jó helyen jár!

A szép ágyások kialakításához szükséges geotextíliákat, támasztékokat, fóliákat, cserepeket, lombgyűjtő zsákokat, kötözőanyagokat és még sok hasonló, minden kertben hasznos holmikat talál, ha lejjebb görget!

Ne feledje, pusztán a növények beszerzésével még egyáltalán nincs kész a kerti látkép, ahhoz, hogy szépen gondozott, jól kezelhető birtokot tartson fenn, számos nem növényi kiegészítőre szüksége lehet, melyeket itt praktikus kategóriákba összegyűjtve mind meg is talál!

Hálók, geotextíliák, szegélyek és kiegészítőik Hálók, geotextíliák, szegélyek és kiegészítőik
Hálók és geotextíliák széles választéka!
Karók, növénytámaszok Karók, növénytámaszok
Karók és támasztékok széles választéka!