Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Boróka-félék

A borókaféléket elsősorban akkor ajánlom Önnek, ha szeretne a kertjébe egy egész évben - még a zord télen is - zöldellő növényt, mely nagyobb lombtömegével, hangsúlyos megjelenésével képes a téli kert hangulatának feljavítására. Természetesen ezek a cserjék nem csak télen, de az egész évben üde, életvidám hangulatot árasztanak.

A boróka népszerűségét megnyerő megjelenésén és üde szépségén kívül elsősorban az adja, hogy egy kifejezetten könnyen gondozható növény, tartása még a gyakorlatlanabb kertészkedőknek sem jelent kihívást.

Borókafélék kaphatók a Megyeri kertészetben!

 

A boróka további előnye, hogy fajtagazdag növény, így Ön kiválaszthatja az igényeinek és kertjének legmegfelelőbb borókafélét, mivel akad köztük terülő talajtakaró, szoliterként bevethető dús bokor, sövénynek alkalmas változat, vagy szűkebb helyekre is ideális oszlopos boróka!

A boróka így nem csupán élénk színfolt lehet az Ön kertjében, hanem funkcionálisan is elsőrangú növény, amit változatos célokkal ültethet.

Rendezés: