Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Boróka-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon télen is zöldellő borókát kertészetemből! Számos izgalmas boróka fajtával állok az Ön rendelkezésére!

A borókafélék elsősorban azoknak ajánlhatóak, akik szeretnének a kertjükbe egy egész évben - még a zord télen is - zöldellő növényt, mely nagyobb lombtömegével, hangsúlyos megjelenésével képes a téli kert hangulatának feljavítására, de természetesen ezek a növények egész évben üde, életvidám hangulatot árasztanak. A boróka népszerűségét csinos megjelenésén kívül elsősorban az adja, hogy könnyen gondozható növény, tartása még a gyakorlatlanabb kertészkedőknek sem jelent kihívást.

boróka fajták a Megyeri kertészetben

A boróka további előnye, hogy nagyon fajtagazdag növény, így mindenki kiválaszthatja az igényeinek és kertjének legmegfelelőbb borókafélét, mivel akad köztük terülő talajtakaró, szoliterként bevethető dús bokor, sövénynek alkalmas változat, vagy szűkebb helyekre is ideális oszlopos boróka! A boróka így nem csupán élénk színfolt lehet az Ön kertjében, hanem funkcionálisan is elsőrangú növény, amit változatos célokkal ültethet.

Rendezés: