Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Balkon gyümölcsfa kínálatunk

A kerttel nem rendelkező, jellemzően a városok belső területein élő növénybarátok gyakran maradnak ki a gyümölcstermesztés örömeiből, hiszen a közvélekedés szerint a gyümölcsfák tartásához kert kell. Ez azonban nem teljesen igaz!

A törpeméretű, determinált növekedésű gyümölcsfa oltványok lehetővé teszik azt, hogy bárki teljes értékű gyümölcstermőt neveljen az erkélyén, balkonján vagy akár a teraszán! 

 

Balkonra való gyümölcsfák kaphatók kertészetemben!

 

A dézsában nevelhető balkongyümölcsfák ápolása nem hogy nehezebb, de még könnyebb is, mint kerti társaiké, hiszen kevésbé fenyegetik őket a más növényektől elkapható betegségek vagy kártevők, ráadásul mivel áthelyezhetők, így ha elsőre nem a megfelelő pozícióba kerülnek, könnyen orvosolható a kérdés!

Kertészetemben többféle törpenövésű, balkontartásra alkalmas gyümölcsfát talál, melyeket nem csupán díszként tarthat, hanem tényleges gyümölcstermőként nevelhet, vagyis az érést követően ízletes, ehető termést takaríthat be róluk! Görgessen lejjebb, és válogasson kertészetem kínálatából!

Rendezés: