Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Naspolya kínálatunk

A naspolya nem ismeretlen hazánkban, de az elmúlt pár évtizedben kiszorult a kiskertekből. Pedig egy igazán érdekes, ízletes termésű, megjelenését tekintve is izgalmas gyümölcstermőről van szó, melyet most Ön is meghonosíthat saját kertjében! 
 

A naspolya tulajdonképpen lombhullató növény, külalakját tekintve lehet fa vagy bokor is. A hazánkban nevelhető változatok kompakt méretűek, kis kertekben, előkertekben is elférnek.

Naspolya rendelés a Megyeri kertészetből

A naspolya tartása könnyű, környezeti igényei alacsonyak, növényvédelmi feladatokkal alig kell számolni, metszése pedig csupán az elhalt ágak eltávolításából áll. A naspolya termése nyersen is fogyasztható, de készülhet belőle lekvár, sütemény, egyéb édes desszert.

A naspolyát a különleges ízek kedvelőinek ajánlom, és azoknak, akik szeretnének egy egzotikus, szokatlan gyümölcstermőt nevelni. A naspolya kis mérete és könnyű nevelhetősége miatt akár utcafronti vagy társasházi növényként is ültethető!

Rendezés: