Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Paradicsom palánta ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Oltott paradicsompalánták széles választékát találja webshopomban! Válogasson a minőségi palánták közül, hogy a legszebb, legízletesebb paradicsomokat nevelhesse!

Kertészetem oltott paradicsompalántáit azon konyhakerti termesztőknek ajánlom, akiknek fontos, hogy életerős, ellenálló, és nagy hozamot biztosító zöldségeket nevelhessenek! Az oltott palánták tulajdonképpen nemesítés eredményei, az alapfajra oltott nemesített fajták nagyobb tűrőképességűek lesznek, többféle talajtípust viselnek el, kevésbé lesznek hajlamosak a betegségekre, és terméshozamuk jóval meghaladja a hagyományos palántákét. Az oltással egyszerűen mondva többféle paradicsompalánták legjobb tulajdonságai egyesülnek egyetlen növényben!

paradicsom palánta vásárlás

Az oltott paradicsompalánták könnyen nevelhetőek, a kezdő hobbikertészeknek is biztos sikerélményt nyújtanak, ültetésükkel pedig a nagy hozam miatt valódi megtakarítás érhető el a kiskertben, a bolti vásárlások részleges szükségtelenné válásával. A paradicsompalánta nevelés mindenképpen jó ötlet, hiszen egy kivételesen egészséges, ízletes, és mindenki által kedvelt zöldségről van szó, mely a konyhában számtalan módon felhasználható, így hasznossága megkérdőjelezhetetlen. Oltott palántáim választásával most Ön a legszebb, legízletesebb paradicsomokat telepítheti kertjébe, és az egyszerű palántákhoz képest magasabb ár is hamar megtérül!

Tipp: választhat egészen különleges paradicsomtöveket is, mint például a cseresznyeparadicsom, vagy a fürtös paradicsom!

Rendezés: