Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Paradicsom palánta ajánlataink

A paradicsom az egyik legkedveltebb zöldségféle, ráadásul az egyik legkönnyebben termeszthető konyhakerti zöldség, melyet otthonában ültethet! A paradicsom nem csupán ízletes, de egészséges, élettanilag hasznos termény is, mely ráadásul kifejezetten dekoratív, az ágyás igazi dísze lehet!
 
A konyhában számtalan módon felhasználható, nyersen fogyasztva is roppant finom, az ínyencek pedig házi fűszeres paradicsomszósz, vagy aszalt zöldség készítéséhez is felhasználhatják!
 
Paradicsom palánták gazdag választékát kínálom konyhakerti termesztőknek
 
Paradicsomot termeszteni egyszerű feladat, a növény helyigénye nem nagy, szűkebb konyhakertben, kisebb előkertben is nevelhető, karózással felfelé is kiterjeszthető az ültetvény. Egy átlagos család igényeit már 25-30 tő paradicsom ültetésével ki lehet elégíteni, így akár jelentős megtakarítás is elérhető a bolti vásárláshoz képest!
 
Kertészetemben életerős, minőségi paradicsom palánták széles választékát találja meg, a jól ismert fajták mellett olyan érdekes és izgalmas fajták is akadnak, mint a koktélparadicsom, a sárga tölthető paradicsom, az oltott szilva paradicsom, vagy a kis helyigényű balkonparadicsom!
Rendezés: