Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Paradicsom palánta ajánlataink

A paradicsom az egyik legkedveltebb zöldségféle, ráadásul az egyik legkönnyebben termeszthető konyhakerti zöldség is egyben! A paradicsom nem csupán ízletes, de egészséges, élettanilag hasznos termény is, mely ráadásul kifejezetten dekoratív, az ágyás igazi dísze lehet!
 
A paradicsom a konyhában számtalan módon felhasználható, nyersen fogyasztva is roppant finom, az ínyencek pedig házi fűszeres paradicsomszósz, vagy aszalt zöldség készítéséhez is felhasználhatják!
 
Paradicsom palánták gazdag választékát kínálom konyhakerti termesztőknek
 
A növény helyigénye nem nagy, szűkebb konyhakertben, kisebb előkertben is nevelhető, karózással felfelé is kiterjeszthető az ültetvény. Egy átlagos család igényeit már 25-30 tő paradicsom ültetésével ki lehet elégíteni, így akár jelentős megtakarítás is elérhető a bolti vásárláshoz képest!
 
Kertészetemben életerős, minőségi paradicsom palánták széles választékát találja meg, a jól ismert fajták mellett olyan érdekes és izgalmas fajták is akadnak, mint a koktélparadicsom, a sárga tölthető paradicsom, az oltott szilva paradicsom, vagy a kis helyigényű balkonparadicsom!
Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.