Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Árnyékba való évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből árnyékba való évelő növényeket! A kiválasztott évelő növényeket szakszerűen kiszállítom az Ön otthonába!

Minden rendezett kert különböző szegmensekből épül fel, melyek között általában megtalálható a pázsitos rész, a konyhakerti sarok, a virágágyás, vagy éppen az évelő ágyás. Az évelő növények sok esetben nagy hangsúlyt kapnak a kertben, ugyanis míg az egynyáriak, vagy a mindig változó képet mutató díszágyások nem statikusak, addig az évelő növények azt a biztos, hosszú éveken át változatlan alapot képesek nyújtani, ami lehetővé teszi hogy a kert egyszerre legyen izgalmas és évről-évre megújuló. Amennyiben Ön is szívesen díszítené kertjét mutatós, folyamatosan díszlő évelőkkel, böngéssze át kertészetem kínálatát!

Az évelő növények között külön csoportot alkotnak azok a fajok, melyek árnyékosabb területeken is megélnek, szépen fejlődnek. Ezek a növények fontos szerepet tölthetnek be a birtokon, hiszen a kevésbé napos kertrészek benépesítése mindig problémát okoz, de ezekkel az árnyéki évelőkkel a hiátusok esztétikusan és praktikusak kitölthetőek! Amennyiben Ön is olyan dekoratív dísznövényt keres, ami terebélyes lombú fák árnyékában, a házfal, kerítés közelében is pompásan növekedik, akkor görgessen lejjebb a teljes kínálat megtekintéséhez, és rendeljen kedvére!

Tipp: az árnyéki évelőkből vegyesen válogatva virágszín, vagy a lombozat típusa alapján nagyszerű, kreatív vegyes összeállítások hozhatóak létre!

Rendezés: