Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Árnyékba való évelők

Az évelő növények sok esetben nagy hangsúlyt kapnak a kertben, ugyanis míg az egynyáriak, vagy a mindig változó képet mutató díszágyások nem statikusak, addig az évelő növények azt a biztos, hosszú éveken át változatlan alapot képesek nyújtani, ami lehetővé teszi, hogy a kert egyszerre legyen izgalmas és évről-évre megújuló.
 
Az évelők között is külön kategóriát alkotnak azok a fajok, melyek jól érzik magukat árnyékban, vagy kifejezetten az ilyen fényhiányos területeket kedvelik. Ezeket az évelőket gyűjtöttem össze Önnek kertészetem jelen menüpontjában!
 

Árnyéki évelők széles választéka kertészetemben!

 

Az árnyékba való évelők fontos szerepet töltenek be a kertben, hiszen a kevésbé napos kertrészek benépesítése mindig problémát okoz, de ezekkel az árnyéki évelőkkel a hiátusok esztétikusan és praktikusak kitölthetőek!

Amennyiben Ön is olyan dekoratív dísznövényt keres, ami terebélyes lombú fák árnyékában, a házfal, kerítés közelében is pompásan növekedik, akkor görgessen lejjebb a teljes kínálat megtekintéséhez, és rendeljen kedvére!

Rendezés: