Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mandula kínálatunk

A csonthéjas gyümölcsök körében a dió a legnépszerűbb, holott a kevésbé elterjedt mandula növényként legalább ugyanolyan szép, termése pedig még különlegesebb, ízletesebb! 

Egy mandulafa csemetét már csupán ritkasága miatt is érdemes a kertjébe telepítenie, hiszen így birtoka egy extravagáns megjelenésű, értékes példánnyal bővülhet. Egy felnőtt, egészséges mandulafa évi körülbelül 10-15 kg ehető mandulabéllel szolgál. A megfelelő helyre telepített mandulafa nem kíván sok törődést, akár kezdő kertbarátok is próbát tehetnek vele!

 

Mandulafa csemete kapható kertészetemben!

 

A mandulafa egyik nagy pozitívuma, hogy tavaszi virágzása idején szépsége vetekszik bármely díszfáéval, és persze egész évben harmonikus, esztétikus látványt nyújt. A betakarítás ideje a késő ősz, vagyis a mandulafa még akkor is kerti feladatokra csábít, amikor a legtöbb fa már a télre készülődve pihenőidejét tölti.

A mandulafa ültetését nagyobb, tágasabb kertekbe ajánlom mindazoknak, akik szívesen nevelnének egy mind küllemében, mind termését tekintve egyedi és értékes gyümölcsfát!

Rendezés: