Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Császárfa ajánlataink

A császárfa az egyik legsokoldalúbb és legtöbb kedvező tulajdonsággal rendelkező díszfa, előnyei között megtalálható a gyors növekedés, az alacsony gondozási igény, a talajtípusok iránti tolerancia, de persze elsősorban hatalmas levelei, és rendkívül mutatós virágai miatt szeretnek bele a hobbikertészek!

A császárfa ideális választás Önnek, amennyiben gyors növekedésű fát keres, ugyanis az évi két méteres cseperedés sem szokatlan ennél a díszfánál, ezért különösen ajánlom a császárfa telepítését például újépítésű házak üres kertjeibe, vagy olyan birtokra, ahol fontos, hogy pár éven belül már sudár, magas fák dekorálják a területet.

 

Császárfa rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A császárfa lombozata átlagon felül dús, kiváló árnyékot adó fa, szokatlanul nagyméretű, feltűnő és érdekes levelei lombhulláskor jelentős mennyiségű komposztanyagot adnak! A császárfa igazi különlegessége azonban a virágzata! Az áprilisban-májusban nyíló harangszerűen csüngő rózsaszínes-lilás árnyalatú virágai keleties hangulatot árasztanak az egész kert atmoszféráját megváltoztatják. 

A császárfa magassága a 15-20 métert is elérheti, lombkoronája pedig terebélyes, ezért ültetése elsősorban nagyobb, szellősebb kertekben jó ötlet, de utcai sorfaként is remekül beválhat, ha van számára elegendő hely. A császárfát kertészeti webáruházamban két különböző méretben is megtalálja!

Rendezés: