Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Talajtakaró cserje ajánlataink

Gyakori jelenség a kertekben vagy az utcafronti területen, hogy kihasználatlan, kopár földterületek csúfítják a látképet. Ezek a részek hatékonyan és esztétikusan elfedhetőek talajtakaró cserjék betelepítésével!

A talajtakaró cserjék alacsony termetűek, nagy területen terülnek szét, egységes, gondozott látványt biztosítanak, mindemellé pedig alacsony gondozási igény társul. Ilyen módon a talajtakaró cserjék különösen alkalmasak arra, hogy gyommentes, homogén, ápolt felületet biztosítsanak az Ön kertjében vagy utcafronti ágyásaiban, esetleg  társasházának beültethető részein. 

 

Talajtakaró cserjék széles választéka a Megyeri kertészetben!

 

A talajtakaró cserjék természetesen akkor is alkalmazhatók, ha nem kimondottan a takarás, csak a szép látvány a cél, de ezek a növények elsőrangúak rézsűs kertrészek, dombos, lankás területek színesítésére is!

Kertészetemben talajtakaró cserjék széles választékát találhatja meg, a számtalan változat közül külön ajánlom az Ön figyelmébe az ősszel is roppant dekoratív terülő madárbirset, a sárga árnyalataival díszelgő arany kecskerágót, vagy az üdén zöldellő örökzöld orbáncfüvet! 

 

Rendezés: