Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Talajtakaró cserje ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből talajtakaró cserjéket! A kiválasztott növényeket országosan kiszállítom az Ön otthonába!

Gyakran előfordul, hogy a kertben, vagy éppen az utcafronti területen akadnak parlagi, funkció nélküli, és ezért dísztelen, üresen árválkodó részek. Ezek a terek hatékonyan és esztétikusan elfedhetőek talajtakaró cserjék betelepítésével! A talajtakaró cserjék alacsony termetűek, nagy területen terülnek szét, egységes, gondozott látványt biztosítanak, mindemellé pedig alacsony gondozási igény társul. Ilyen módon a talajtakaró cserjék különösen alkalmasak arra, hogy gazmentes, homogén, ápolt felületet biztosítsanak akár a kertben, vagy éppen az utcai földsávokon, esetleg a társasházi közös területeken!

A talajtakaró cserjék természetesen akkor is bevethetőek, ha nem kimondottan a takarás, csak a szép látvány a cél, de ezek a növények elsőrangúak rézsűs kertrészek, dombos, lankás területek színesítésére is! Kertészetemben talajtakaró cserjék széles választékát találhatja meg, a számtalan változat közül külön ajánlom az Ön figyelmébe az ősszel is roppant dekoratív terülő madárbirset, a sárga árnyalataival díszelgő arany kecskerágót, vagy az üdén zöldellő örökzöld orbáncfüvet

Tipp: talajtakaró cserjék ültetésével nagyon alacsony gondozási igényű előkerti növénydekoráció is kialakítható, így a ház látképe folyamatosan harmonikus, szemet gyönyörködtető lesz!

Rendezés: