Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törpe meggy kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70másodperc

Vásároljon kertészetemből törpe meggy gyümölcsfát! A megrendelt facsemetéket szakszerűen, kertészetem saját teherautójával szállítom ki Önnek az ország egész területén!

A meggy savanykásabb ízvilága elsősorban a felnőtteket vonzza (míg a cseresznye a gyerekek tipikus kedvence) ráadásul a meggyfa szépségével is kitűnik a gyümölcsök közül! Nem mindenki mer azonban belevágni egy hagyományos meggyfa nevelésébe, mások pedig helyhiány miatt kénytelenek lemondani róla. Ha Ön is ilyen helyzetben van, akkor kifejezetten ajánlom kertészetem törpe meggy fajtáit, melyek ultrakompakt méretükkel, kiemelkedő szépségükkel és bő hozamukkal elkápráztatják majd Önt! A törpe meggy fajták termése ugyanúgy teljes értékű gyümölcs, mint a nagyobb rokonaiké, de helyigényük minimális, kezelésük, ápolásuk pedig méretükből adódóan kifejezetten könnyű!

Törpe meggy gyümölcsfa csemete a Megyeri kertészetben!

A kertészetemben kapható törpe meggy fajták magas törzsre oltott, rendkívül látványos megjelenésű gyümölcsfák, melyek egészen kisméretű kertekben, szűkebb előkertekben, de éppenséggel balkonokon, teraszokon is tarthatók dézsában nevelve! A törpe meggy fajták ápolása nem jelent bonyolultabb feladatot, mint bármely átlagos gyümölcsfa gondozása, nem kényesebbek, mint nagyobb társaik, áruk pedig kedvező, így vásárlásuk nem jelent kockázatos kiadást! Telepítsen Ön is kertjébe, erkélyére látványos és bőven termő törpe meggyfát!

Rendezés: