Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Törpe meggy kínálatunk

A meggy savanykásabb ízvilága elsősorban a felnőtteket vonzza ráadásul a meggyfa szépségével is kitűnik a gyümölcsök közül! Nem mindenki mer azonban belevágni egy hagyományos meggyfa nevelésébe, mások pedig helyhiány miatt kénytelenek lemondani róla.

Ha Ön is ilyen helyzetben van, akkor kifejezetten ajánlom kertészetem törpe meggy fajtáit, melyek ultrakompakt méretükkel, kiemelkedő szépségükkel és bő hozamukkal elkápráztatják majd Önt!

 

Balkonra való meggy fajták kaphatók kertészetemben!

 

​A törpe meggy fajták termése ugyanúgy teljes értékű gyümölcs, mint a nagyobb rokonaiké, de helyigényük minimális, kezelésük, ápolásuk pedig méretükből adódóan kifejezetten könnyű!

A kertészetemben kapható kisméretű meggy fajták magas törzsre oltott, rendkívül látványos megjelenésű gyümölcsfák, melyek egészen kisméretű kertekben, szűkebb előkertekben, de éppenséggel balkonokon, teraszokon is tarthatók dézsában nevelve! Telepítsen Ön is kertjébe, erkélyére látványos és bőven termő törpe meggyfát!

Rendezés: