Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Gyümölcstermő ajánlataink

A hobbikertészek útja általában az egyszerűbben tartható dísznövényektől indul, a zöldségekkel folytatódik, és a gyümölcstermőknél ér célba, hiszen az összetettebb ápolási feladatok, a nagyobb kihívások, és a kézzelfogható sikerélmény, vagyis a szüretelhető, ehető gyümölcs igazán izgalmasak és motiválóak! A gyümölcstermesztés nem kíván szerteágazó tapasztalatokat, legfeljebb egy kevés tanulást (amihez a Blogomban minden segítséget megtalál), így a gyümölcsök nevelése kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható.

Kertészetemben gyümölcs fajták széles kínálatából válogathat, így megtalálja a jól ismert és gyakran telepített gyümölcsféléket, de szemezgethet különleges vagy éppen egzotikus gyümölcstermőkből is, amelyeket eddig csak a boltok polcairól vehetett le. Az előnevelt, konténeres kiszerelésű csemeték készen állnak az ültetésre! Legyen ön kezdő vagy haladó növénytermesztő, webáruházamban biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő gyümölcsöt, melyet sikerrel és megelégedéssel nevelhet!

Rendezés: