Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Fűszernövény választékunk

Neveljen Ön is fűszernövényeket kertjében, balkonján, vagy akár a konyhája ablakában! Ültetnivaló fűszernövények széles választékából válogathat webshopomban, a citromfűtől kezdve, a mentán át, a kakukkfűig!

Nincs olyan háztartás, ahol ne lenne szükség friss, ízletes fűszernövényekre. A bolti előre csomagolt fűszerek könnyen kiválthatóak saját nevelésű fűszernövényekkel, a termesztéséhez pedig nincs szükség sem nagy helyre, sem jelentős induló befektetésre, de még gyakorlatra, szakértelemre sem!

 

Fűszernövények kapahatók a Megyeri kertészetben

 

A fűszernövények többsége nagyon egyszerűen, speciális gondozási fortélyok nélkül nevelhető, helyigényükhöz képest pedig nagy hozamot biztosítanak, ezáltal tényleges megtakarítást jelenthetnek a konyhai költségekben! A fűszernövények a kertben, de akár a balkonon, teraszon is gondozhatóak, sőt, egyes fűszernövények még a konyhában, az ablakpárkányon is jól érzik magukat.

Neveljen otthonában mentát, citromfüvet, bazsalikomot, oregánót, vagy kakukkfüvet! Ne feledje, az egészséges, igazán ízletes fűszernövény neveléshez elengedhetetlen a minőségi, életerős palánta vagy vetőmag, melyet webáruházamban mindig megtalál!

Rendezés: