Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Fűszernövény választékunk

 Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Neveljen fűszernövényeket kertjében, balkonján, vagy akár a konyhájában! Ültetnivaló fűszernövények széles választékából válogathat webshopomban, a citromfűtől kezdve, a mentán át, a kakukkfűig!

Fűszernövények

Nincs olyan háztartás, ahol ne lenne szükség friss, ízletes fűszernövényekre. A bolti fűszerek könnyen kiválthatóak saját nevelésű fűszernövényekkel, a fűszerek termesztéséhez ugyanis nincs szükség sem nagy helyre, sem jelentős induló befektetésre, sem szakértelemre! A fűszernövények többsége nagyon egyszerűen, speciális gondozási fortélyok nélkül nevelhető, helyigényükhöz képest pedig nagy hozamot biztosítanak, ezáltal tényleges megtakarítást jelenthetnek a konyhai költségekben!

A fűszernövények a kertben, de akár a balkonon, teraszon is gondozhatóak, sőt, egyes fűszernövények még a konyhában, az ablakpárkányon is jól érzik magukat.

Neveljen otthonában mentát, citromfüvet, bazsalikomot, oregánót, vagy kakukkfüvet!
Ne feledje, az egészséges, igazán ízletes fűszernövény neveléshez elengedhetetlen a minőségi, életerős palánta vagy vetőmag, melyet webshopomban mindig megtalál!

Tipp: a fűszernövények nem csupán hasznosak, de egyben dekoratívak is, sok fajta pedig kellemes illatot áraszt, így többszörös hasznukat veheti a ház körül!

    Fűszerkert a teraszon                   Sakktábla alakú fűszerkert
       

Rendezés: