Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Buxus helyett

A buxus, más nevén puszpáng, szinte minden kertben megtalálható, kedvező tulajdonságai miatt közkedvelt, azonban belátható, hogy kicsit talán unalmas, túlságosan megszokott és dekorációs értéke is inkább csak közepes, az az igazság, hogy a legtöbben pusztán a megszokás miatt választják. 

De akkor mit választhat Ön helyette, ha valami izgalmasabbat szeretne? Ha ez a kérdés már felmerült, éppen jó helyen jár, kertészeti webáruházam jelen menüpontjában ugyanis a buxus helyett választható, ültethető cserjéket, dísznövényeket gyűjtöttem össze!

 

Buxus helyett ültethető növények a Megyeri kertészetből!

 

A buxust jellemzően sövényként, térhatárolóként, kerítés melletti dekorációként szokás telepíteni, de ezt a feladatot számos egyéb, izgalmasabb és magasabb dekorációs értékű cserjeféle vagy örökzöld is betöltheti!

Ajánlom Önnek többek közt a havasi törpefenyőt, a törpe lucot, a tiszafát, vagy éppen a törpe babérmeggyet, de lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes választékot! Javaslom Önnek, hogy bátran szakítson a hagyományokkal, a megszokott buxus helyett tegyen próbát hasonló, de ritkábban alkalmazott és izgalmasabb dísznövényekkel!

Rendezés: