Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Buxus helyett

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 70 másodperc

Buxusok helyett ültethető dísznövények és díszcserjék széles választékát találja kertészeti webáruházamban! Kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A buxus, más nevén puszpáng azt a helyet foglalja el a honi kertkultúrában, mint a magyar konyhában a gulyásleves, vagy a rántott hús. A buxus szinte minden kertben megtalálható, kedvező tulajdonságai miatt közkedvelt, azonban lássuk be, kicsit unalmas, túlságosan megszokott és dekorációs értéke is inkább csak közepes, az az igazság, hogy a legtöbben pusztán a megszokás miatt választják. De akkor mit lehet választani helyette? Ha ez a kérdés Önben is felmerült, éppen jó helyen jár, kertészeti webáruházam jelen menüpontjában ugyanis a buxus helyett választható, a buxus helyett ültethető cserjéket, dísznövényeket gyűjtöttem össze Önnek!

Buxus helyett ültethető növények a Megyeri kertészetből!

A buxust jellemzően sövényként, térhatárolóként, kerítés melletti dekorációként szokás telepíteni, de ezt a feladatot számos egyéb, izgalmasabb és magasabb dekorációs értékű cserjeféle vagy örökzöld is betöltheti! Ajánlom Önnek többek közt a havasi törpefenyőt, a törpe lucot, a tiszafát, vagy éppen a törpe babérmeggyet! Javaslom Önnek, hogy bátran szakítson a hagyományokkal, a megszokott buxus helyett tegyen próbát hasonló, de ritkábban alkalmazott és izgalmasabb dísznövényekkel!

Lejjebb görgetve megtekintheti a teljes kínálatot, és akár azonnal leadhatja rendelését!

Rendezés: