Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tulipán kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő:1 perc 30 másodperc

Vásároljon kertészetemből minőségi, változatos színű, különleges tulipán hagymákat! A kiválasztott virághagymákat országosan házhozszállítom!

A tavasz egyik legszebb kerti virága a tulipán, mely egyetlen gondosan összeállított virágágyásból sem hiányozhat. A tavaszi virágpompát ősszel kell előkészíteni, a tulipán virághagymákat ugyanis szeptembertől lehet kihelyezni, aki tavasszal eszmél csak, már elkésett!

Rendelje meg már a nyár végén a legszebb tulipán hagymákat, hogy még a teljes kínálatból válogathasson! Kertészetemben a legszebb, legkülönlegesebb fajtákat találja meg, így például a fehér-tűzpiros Grand Perfection, vagy a tündérien fehér Concerto változatokat, de a kert éke lehet a teltvirágú, csodásan vörös Abba fajta is, a káprázatos színharmóniák rajongóinak pedig a papagájvirágú keveréket ajánlom!

A tulipánokkal igazi színpompás virágözönt varázsolhat tavaszi kertjébe, de ne feledje, ehhez már ősszel be kell szereznie és el kell ültetnie a hagymákat. Fontos tudni, hogy valóban szép, életerős, dekoratív virágok csak minőségi, ellenőrzött forrásból származó hagymákból kelnek ki, ezért az áruházi, akciós darabok helyett érdemes a kertészeti minőséget választani!

A hagymások ültetése gyermekjáték, a telepítést követően pedig egészen tavaszig nem kívánnak gondoskodást

Válogasson kertészetem széles tulipánhagyma kínálatából, kreáljon merész színkombinációkat, vagy ültessen vegyesen tulipánt más hagymás dísznövényekkel együtt az igazán extravagáns látvány érdekében!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.