Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Gyöngyvessző-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Vásároljon kertészetemből sövénynek is alkalmas gyöngyvesszőt! A kiválasztott cserjéket országosan házhoz szállítom!

A cserjefélék sokoldalúan felhasználhatóak a kertben, de ha Ön egy igazán változatosa módokon ültethető, dekoratív cserjét keres, akkor a gyöngyvessző-félék közül válogasson! A nemesített gyöngyvessző-félék színben és magasságban eltérőek lehetnek, de kedvező tulajdonságaik megegyeznek! Ezek a cserjefélék alkalmasak nyírt vagy nyíratlan sövénynek, kitűnően helytállnak szoliternövényként, nagyobb területeken pedig csoportos ültetésükkel érhető el egyedi látványhatás! A gyöngyvessző telepítése javallott előkertekbe és utcafronti földsávokba is, bárhová kerülnek, ezek a mutatós növények megszépítik környezetüket!

gyöngyvessző vásárlás Megyeri kertészet

A gyöngyvessző előnyei közé tartozik, hogy jó értelemben véve igénytelen, tehát gondozása nem ró sok feladatot a háziakra, ritkábban használt kertrészekre, vagy hétvégi telkekre is bátran ültethető. Kertészetemben a gyöngyvessző több izgalmas változatát megtalálja, kifejezetten ajánlom az Ön figyelmébe a feltűnő aranypiros japán gyöngyvesszőt, a bájos megjelenésű Nipponi gyöngyvesszőt, vagy éppen a feminim vonásokkal rendelkező rózsaszín japán gyöngyvesszőt

Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket, így a gyöngyvesszőt is saját teherautómmal, szakszerűen szállítom ki az Ön otthonába!

Rendezés: