Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Gyöngyvessző-félék

A cserjefélék sokoldalúan felhasználhatóak a kertben, de ha Ön egy igazán változatosa módokon ültethető, dekoratív cserjét keres, akkor a gyöngyvessző-félék közül válogasson! A nemesített gyöngyvessző-félék színben és magasságban eltérőek lehetnek, de kedvező tulajdonságaik megegyeznek! 

Ezek a cserjefélék alkalmasak nyírt vagy nyíratlan sövénynek, kitűnően helytállnak szoliternövényként, nagyobb területeken pedig csoportos ültetésükkel érhető el egyedi látványhatás! A gyöngyvessző telepítését ajánlom előkertekbe és utcafronti földsávokba is, de tulajdonképpen bárhová kerülnek, ezek a mutatós növények megszépítik környezetüket!

Gyöngyvessző vásárlás a Megyeri kertészetben!

A gyöngyvessző előnyei közé tartozik, hogy jó értelemben véve igénytelen, tehát gondozása nem ad sok feladatot Önnek, ezért ritkábban használt kertrészekre, vagy például hétvégi telkekre is bátran ültethető. Kertészetemben a gyöngyvessző több izgalmas változatát megtalálja, válogasson kedvére a különböző színvariációk közül!

Ne feledje, a kertészetemből megrendelt növényeket, így a gyöngyvesszőt is saját teherautómmal, szakszerűen szállítom ki az Ön otthonába, így a megrendelt növényeket Önnek csak át kell vennie kertkapujában!

Rendezés: