Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Futórózsa ajánlatunk

A futórózsák speciális felhasználhatóságukkal tűnnek ki a rózsák tengeréből, ültetésükkel olyan kiemelkedő hatás érhető el a kertben, mely egyszerűen utánozhatatlan! 
 
A futórózsák változatos formájú és kialakítású támrendszerekre terelve nagy, függőleges területeket boríthatnak be csodás virágözönnel, így nem csupán a kert hagyományosan használt felületei, hanem egyéb részek is dekorálhatóak rózsákkal, például a kerítés, a házfal, vagy éppen egy direkt erre a célra készült pergola.
 
Futórózsák széles választéka a Megyeri kertészetben!
 
A futórózsák ültetése némi előkészületet kíván, ezeknek a dísznövényeknek ugyanis épített támasztékra, futtatóelemre lesz szükségük, vagyis a telepítés előtt erről gondoskodni kell!
 
A futórózsák ugyanolyan gazdag választékban kaphatóak, mint az egyéb rózsafajták, így szín, virágméret, illatintenzitás, vagy a lombozat milyensége tekintetében a lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. A futórózsákat elsősorban azoknak a kísérletező kedvű, fejlett szépérzékű hobbikertészeknek ajánlom, akik új dimenziókkal szeretnék gyarapítani kertjüket!
Rendezés: