Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Díszalma ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Díszalmafák színes kínálata érhető el online kertészetemben! Válogasson a csodásan dekoratív, ehető termésű díszalmafa fajták közül!

A díszalmafák egyesítik a hagyományos gyümölcstermő almafák, és a szépségükért tartott kerti díszfák előnyeit. A díszalmák megjelenése dekoratív, kompakt méretükkel bármilyen kertben jól mutatnak, virágzásuk roppant látványos, termésük pedig ehető, egyes fajták kifejezetten ízletesek! A díszalmafa kiváló választás azoknak, akik a szokványostól elütő megjelenésű gyümölcsfát szeretnének ültetni, vagy csak egyszerűen egy dekoratív fát szeretnének, mely ehető csemegével is szolgál. Kertészetem kínálatában díszalmák széles választékát találja, így választhatja a narancssárga termésű Malus 'John Downie' díszalmát, az apró, sárga bogyókat hozó Malus ' Wintergold' fajtát, vagy a szemrevaló, oszlopos lombozatú Malus tribolata változatot!

A díszalmákat mindazoknak ajánlom, akik a hagyományos kerti díszfákon túl valamilyen egzotikus, kifejezetten díszes, kezelhető méretű, és ehető termést is hozó díszfát keresnek. A díszalmák alkalmasak kisebb kertekbe való ültetésre is, jó választások utcafrontokra, de akár társasházi kertekbe is telepíthetőek. 

Tipp: a konténeres kiszerelésű díszalmák a fagyos téli hetek kivételével az egész évben ültethetőek!

Rendezés: