Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Madaraknak sövény

Sövénynek való növények válogatásakor számtalan szempont felmerülhet! Nem mindegy például, hogy a cserjesor szúrós vagy puha ágrendszerű, sűrű vagy ritkás, metszés nélkül is formásra nő vagy éppen rendszeres metszést igényel, és így tovább. Hasonlóan érdekes szempont lehet, hogy az adott sövénytípus vonzó-e a madaraknak?

A madarak ugyanis életet, mozgást, és izgalmas hangokat hoznak a kertbe, élménydússá, ingergazdaggá teszik a területet, ez pedig nagyon lényeges lehet a természetkedvelő, a madarakért rajongó kertészkedők számára, vagy éppen a gyerekeknek nyújthat az ilyen kert hatalmas pluszt, motivációt a szabad levegőn tartózkodásra!

 

Madárbarát sövények, cserjék széles választéka!

 

Kertészetem jelen menüpontjában kifejezetten azon sövénynek való cserjéket gyűjtöttem össze Önnek, melyeket a madarak átlag feletti módon kedvelnek, mert kiválóak fészkelésre, bújásra, vagy éppen ehető termésükkel szolgálnak élelemforrásként a szárnyasoknak.

Természetesen ezek a cserjefélék nem csak ebben az egy dologban jeleskednek,  kivétel nélkül dekoratív, funkcionalitásukban is elsőrendű sövényfélék, melyeket bátran ültethet hatékony térhatárolóként, belső térelválasztóként, vagy akár csupán díszes szoliternövényként! Görgessen lejjebb, és tekintse meg a teljes kínálatot!

Rendezés: