Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kecskerágó-félék

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Kecskerágó-félék gazdag választékát találja meg kertészeti webáruházamban! Válassza ezt a sokoldalú és változatos megjelenésű cserjét!

A kecskerágó egy roppant fajtagazdag növény, ami azt jelenti, hogy számtalan szín- és formaváltozat hozzáférhető belőle ugyanazokkal a jellemző alaptulajdonságokkal. De mik ezek? A kecskerágó ideális városi növény, jól tolerálja a közepes vagy gyengébb talajokat is, kifejezetten kedveli a félárnyékot, vízigénye átlagos, ezáltal remek választás utcafrontokra, előkertekbe, vagy olyan területekre, melyek nem állnak napi gondozás alatt. A kecskerágó nagy előnye, hogy díszítőértékét télen is megőrzi, kialakítható belőle sűrű lombozatú, jó takaróképességű sövény, a színes virágú, magasabb termetű fajták pedig pompás szoliternövények is lehetnek.

Kecskerágó cserje vásárlás a Megyeri kertészetben!

A kecskerágó igazi univerzális növény: ha egységes zöld hátteret szeretne, ha jól alakítható sövény növényt szeretne, ha magas díszítőértékű szoliter cserjére vágyik, vagy ha télen is dekoráló növényt keres, a kecskerágók között egészen biztosan megtalálja az ízlésének és kertstílusának leginkább megfelelő dísznövényt! Kertészetem kínálatában olyan különleges változatokat is megtalál, mint a feltűnő virágzatú koreai kecskerágó, a lombjával kiemelkedő tarka japán kecskerágó, vagy a talajtakaróként ideális aranytarka kúszó kecskerágó!

Rendezés: