Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kecskerágó-félék

A kecskerágó egy roppant fajtagazdag növény, vagyis számtalan szín- és formaváltozat kapható belőle ugyanazokkal a jellemző alaptulajdonságokkal. Ideális városi növény, jól tolerálja a gyengébb talajokat is, kedveli a félárnyékot, vízigénye átlagos, ezáltal remek választás utcafrontokra, előkertekbe, vagy olyan területekre, melyek nem állnak napi rendszerességű gondozás alatt.

Ennek a cserjefélének az egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy díszítőértékét télen is megőrzi, kialakítható belőle sűrű lombozatú, jó takaróképességű sövény, a színes virágú, magasabb termetű fajták pedig pompás szoliternövények is lehetnek.

Kecskerágó fajták kaphatók a Megyeri kertészetben!

A kecskerágó tehát igazi univerzális növény: ha Ön egységes zöld hátteret szeretne, ha jól alakítható sövény növényt szeretne, ha magas díszítőértékű szoliter cserjére vágyik, vagy ha télen is dekoráló növényt keres, a kecskerágók között egészen biztosan megtalálja az ízlésének és kertstílusának leginkább megfelelő dísznövényt!

Kertészetem kínálatában olyan különleges változatokat is megtalál, mint a feltűnő virágzatú koreai kecskerágó, a lombjával kiemelkedő tarka japán kecskerágó, vagy a talajtakaróként ideális aranytarka kúszó kecskerágó!

Rendezés: