Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kána kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető kána virághagymát! Gazdag színválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A kána (vagy kánna) a parkok, közterek gyakran alkalmazott dísznövénye, mivel tömeges ültetése esetén igazán szemet gyönyörködtető és látványos együttest alkot. A kána érdekessége, hogy virágai jóval a levélszint fölött nyílnak, így a 60-80 centiméteres hajtások csúcsain nyíló asszimetrikus virágok zavartalanul mutathatják szépségüket. A kánát kifejezetten ajánlom nagyobb kertek központi ágyásaiba, méretesebb előkertekbe, vagy szélesebb utcafronti földsávokba. Kertészetem kínálatában a kána több érdekes színváltozatát is megtalálja, így ebből a pazar virágból ötletes, izgalmas színkombinációkat hozhat létre!

Kána virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetből!

A kána a helyigényesebb kerti virágok közé tartozik, így elsősorban nagyobb kertek méretesebb ágyásaiban mutat jól, főképpen csoportosan ültetve. A kána az üde, laza szerkezetű talajt kedveli, napfényigényes, melegkedvelő virág. Áprilisban ültethető, és mivel fagyérzékeny, legkésőbb az ősz derekán fel kell szedni hagymáit. Tápoldat adagolásával segíthető elő a dús virágzás, az öntözésre viszont sok gondot nem kell fordítani, az aszályos hetek kivételével az esővel is beéri a kána. És még egy tipp: a kána kifejezetten jól mutat nagyobb virágládába, dézsába ültetve, így a balkonok, teraszok feltűnő és vonzó dekorációja is lehet!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.