Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kánna kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc

Vásároljon kertészetemből tavasszal ültethető kánna virághagymát! Gazdag színválasztékkal, kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A kánna (vagy kána) a parkok, közterek gyakran alkalmazott dísznövénye, mivel tömeges ültetése esetén igazán szemet gyönyörködtető és látványos együttest alkot. A kánna érdekessége, hogy virágai jóval a levélszint fölött nyílnak, így a 60-80 centiméteres hajtások csúcsain nyíló asszimetrikus virágok zavartalanul mutathatják szépségüket. A kánnát kifejezetten ajánlom nagyobb kertek központi ágyásaiba, méretesebb előkertekbe, vagy szélesebb utcafronti földsávokba. Kertészetem kínálatában a kánna több érdekes színváltozatát is megtalálja, így ebből a pazar virágból ötletes, izgalmas színkombinációkat hozhat létre!

Kána virághagyma vásárlás a Megyeri kertészetből!

A kánna a helyigényesebb kerti virágok közé tartozik, így elsősorban nagyobb kertek méretesebb ágyásaiban mutat jól, főképpen csoportosan ültetve. A kánna az üde, laza szerkezetű talajt kedveli, napfényigényes, melegkedvelő virág. Áprilisban ültethető, és mivel fagyérzékeny, legkésőbb az ősz derekán fel kell szedni hagymáit. Tápoldat adagolásával segíthető elő a dús virágzás, az öntözésre viszont sok gondot nem kell fordítani, az aszályos hetek kivételével az esővel is beéri a kánna. És még egy tipp: a kánna kifejezetten jól mutat nagyobb virágládába, dézsába ültetve, így a balkonok, teraszok feltűnő és vonzó dekorációja is lehet!