Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mit ültessek kutyabarát kertbe?

Pontos felméréssel nem tudok szolgálni, de az biztos, hogy több kertben lakik kutya, mint amennyiben nem! A kutyák az életünk részei, de a kerttel nem mindig egyeztethetők össze jól! Ha Önnek is van négylábú kedvence, kertészetem ezen menüpontjában éppen Önnek való növények vannak!

A kutyabarát kertek ismérve, hogy olyan növények tarkítják, melyek a szokásosnál ellenállóbbak, hiszen az ebek gyakran nincsenek tekintettel a terület díszes növényeire.

 

Kutyabarát kertekbe való növényfajok!

 
A kutyabarát kialakítású kert nem csak a kutyának kedvezőbb - például árnyékot adó fákkal vagy cserjékkel - hanem a gazdának is több lehetőséget nyújt, illetve csökkenti a bosszankodás mértékét!
 
Váltson Ön is szemléletet, és ültessen kutyakompatibilis növényeket, melyek választásával a kutyás kert tartósabb, könnyebben gondozható, dekoratívabb lesz! Lejjebb görgetve megtalálja azokat a növényeket, amiket kifejezetten a kutyák által (is) lakott kertekbe válogattam össze!
Rendezés: