Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Mit ültessek kutyabarát kertbe?

Pontos felméréssel nem tudok szolgálni, de az biztos, hogy több kertben lakik kutya, mint amennyiben nem! A kutyák az életünk részei, de a kerttel nem mindig egyeztethetők össze jól! Ha Önnek is van négylábú kedvence, kertészetem ezen menüpontjában éppen Önnek való növények vannak!

A kutyabarát kertek ismérve, hogy olyan növények tarkítják, melyek a szokásosnál ellenállóbbak, hiszen az ebek gyakran nincsenek tekintettel a terület díszes növényeire.

 

Kutyabarát kertekbe való növényfajok!

 
A kutyabarát kialakítású kert nem csak a kutyának kedvezőbb - például árnyékot adó fákkal vagy cserjékkel - hanem a gazdának is több lehetőséget nyújt, illetve csökkenti a bosszankodás mértékét!
 
Váltson Ön is szemléletet, és ültessen kutyakompatibilis növényeket, melyek választásával a kutyás kert tartósabb, könnyebben gondozható, dekoratívabb lesz! Lejjebb görgetve megtalálja azokat a növényeket, amiket kifejezetten a kutyák által (is) lakott kertekbe válogattam össze!
Rendezés: