Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Sövénynek való növények kínálata

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Kerítésként, térhatárolóként telepítsen sövény növényt, hogy kertje szebb, zöldebb, élettelibb legyen! Sövénynek való növények gazdag választékát találja kertészetemben, válogasson kedvére!

Sövénynek való növények a Megyeri kertészetben!

A növényi kerítések, sövények telepítése számtalan okból jó ötlet, felsorolni mindet nem is lehet, de azért próbáljuk meg! Az ízléses, gondozott sövénykerítés mindig sokkal szebb és esztétikusabb, mint a hagyományos kerítések, gondozásuk pedig nem jelent több feladatot, mint a hagyományos térhatárolók karbantartása. A sövénykerítés jótékonyan takarja a birtokot, így megóvja a bentieket az avatatlan szemektől, intim, védett atmoszférát teremt. A tüskés, szúrós, vagy a kifejezetten sűrű ágrendszerű sövények remek védvonalak, mivel átbújni nem lehet rajtuk, megmászásuk pedig lehetetlen. Sövényt nem csak az utcafronton, a telekhatárokon is lehet ültetni, sőt, a kert belső részein is kiváló térelválasztó lehet egy alacsonyabb cserjesor. Kertészetem kínálatában sövény növények valóban széles választékából válogathat, kiszemelheti például az időtlen divatú buxust, a sudár, oszlopos alakú kék oregoni hamisciprust, a télen is zöldellő télizöld fagyalt, vagy éppen a remek növekedési ütemű smaragd tuját!

A sövénynek való növények minden kertbe megkötés nélkül ajánlhatóak, esztétikai és védelmi célokkal is bevethetőek, valamint ne feledkezzünk meg arról, hogy nincs még egy olyan növénycsoport, ami ennyire kiválóan keretezi a kertet, zöld, élő hátteret adva az egész birtoknak!

Tipp: ehető termésű sövény növényt választva nem csupán dísznövényt és térhatárolót kapunk, hanem ízletes csemegét adó cserjét is!

 

Rendezés: