Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Magastörzsű rózsa ajánlatunk

A magastörzsű, vagy más néven törzses rózsák igazi különlegességek a rózsák világában, magas termetükkel, változatos megjelenésükkel ugyanis szó szerint és átvitt értelemben is kimagasló dísznövényei lesznek a kertnek!
 
A magastörzsű rózsa egy 90-120 centiméteres törzsre oltott teahibrid, park, futó, vagy akár törpe rózsa. A törzses rózsák kínálata ilyen módon igazán széles, Ön szinte korlátlan színváltozatokból szemezgethet, ahogy a virágok alakja, mérete, illata is roppant változatos lehet.
 
 
A magastörzsű rózsák előnye, hogy méretük miatt könnyen kezelhetőek, ápolásukhoz nem kell hajolgatni, így akár az idősebb, nehezen mozgó kertbarátoknak is ideálisak.
 
A törzses rózsák előkertekbe, kisebb kertekbe is kiváló választások, hiszen felfelé terjeszkednek, így kis alapterületen is elférnek. A magasabb fajták alá kisnövésű cserjéket, talajtakaró növényeket, vagy színes virágokat is ültethet, így buja, színpompás, dús hatású kertrészletet alakíthat ki!

Rendezés: