Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bangita-félék

A bangitafélék családja roppant népes, az egyes fajtáknak pedig többé-kevésbé eltérő tulajdonságaik lehetnek, így a bangitafélék általános meghatározása, leírása nem egyszerű. Ugyanakkor a bangiták körébe tartozó cserjefélék mindannyian kedvező tulajdonságokkal és magas esztétikai értékkel rendelkező dísznövények, melyek sokrétűen felhasználhatóak a kertben. Egyes fajták lombhullatóak, míg mások örökzöldek (télizöldek), van köztük díszfaként nevelhető típus is, de elsősorban sövényként, térhatárolóként bevethető cserjékről van szó!

Bangita fajták kaphatók kertészeti webáruházamban!

A bangiták virágzása minden esetben látványos, a gömböt formázó fehér vagy éppen rózsaszínes virágzat gyermekien bájos, üde színfolt lesz az Ön kertjében is. 

Kertészetem kínálatában a bangiták számos képviselőjét megtalálja, ajánlom figyelmébe többek közt a szoliternek való, dekoratív redőslevelű bangitát, a roppant nagy tűrőképességű ostorménfát, vagy a télizöld, finom illata miatt kedvelt tavaszi bangitát.  

Rendezés: