Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Madáreleséget adó növényfajok

A madárbarát kertkialakítás egyik kulcsfontosságú eleme, hogy olyan növények is kerüljenek a területre, melyek élelemforrásként szolgálnak a betérő szárnyasoknak. Kevés vonzóbb dolog létezik a madarak számára ugyanis, mint a folyamatosan terített asztal!

Kertészetem ezen menüpontjában kifejezetten azokat a növényfajokat gyűjtöttem össze, melyek termésükkel eleséget szolgáltatnak a madaraknak, legyen szó bármelyik évszakról, ugyanis találni fog itt nyáron, ősszel, de akár télen is termő cserjeféléket, egyéb dísznövényeket!

 

Madárbarát, ehető termésű kerti növények széles választéka!

 

A madárbarát kert megalkotása során Önnek nem kell minden növényfajt ezen szempont szerint válogatnia, elég ha csupán pár, a vázolt célra alkalmas növénytípust telepít, az eredmény már ekkor sem marad el, kertjében gyakori vendégek lesznek a vidám kis szárnyasok!

Lejjebb görgetve megtekintheti kertészetem kínálatának azon részét, melyet kimondottan úgy válogattam össze, hogy Ön a madaraknak való, ehető termésű cserjefélék és egyéb kerti növények közül szemezgethessen. Ne feledje, a kiválasztott növényeket az ország teljes területén kiszállítom!

Rendezés: