Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kapaszkodó növény kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 50 másodperc

Kertészetemben kapaszkodó növények széles választékát találja! A megrendelt növényeket az egész ország területén kertkapujáig kiszállítom!

A kapaszkodó növényekkel kapcsolatban számos tévhit kering, melyek többsége könnyen megcáfolható! Például:

- a kapaszkodó növények nem károsítják a jó állapotú, karbantartott falakat, csupán a már eleve málló, elhanyagolt felületeket képesek kismértékben károsítani!

- a kapaszkodó növények alatt nem nedvesedik be a fal, nem okoznak beázást, felvizesedést, sőt, ellenkezőleg, a levelek elvezetik a faltól a csapadékot!

- a kapaszkodó növények nem tesznek rosszat az épület hőháztartásának, nyáron késleltetik a felmelegedést, hidegben, szélben plusz szigetelőréteget jelentenek!

- a kapaszkodó növények alatt ugyan megjelenhetnek rovarok, de nem zavaró mértékben, csak annyira, amennyire bármely más növény környékén!

Kapaszkodó növények széles választéka Megyeri kertészet

A kapaszkodó növényeket jószívvel ajánlom mindazoknak, akik szeretnének csúf, például felújítás előtt álló falfelületeket hatékonyan, esztétikusan eltakarni, vagy szeretnék kerítésüket látványosabbá varázsolni. Szűkebb, épületekkel határolt kertekben a falfelületek befuttatása természetesebb, szellősebb látványt eredményez, de bármilyen épület esetén igaz, hogy az élő, zöld felület harmóniát, egyedi hatást teremt! A tapadókorongos futónövények utólag nyom nélkül eltávolíthatóak, de a többi faj leszedése sem okoz komoly károkat. Amennyiben Ön is szeretné birtokának vízszintes felületei mellett függőleges részeit is vibráló, lüktető, élő növényzettel burkolni, görgessen lejjebb, és válogasson kertészetem kapaszkodó növényei közül!

Rendezés: