Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Áfonya kínálatunk

Az áfonya egy roppant finom, ám a hazai kertekben nem túl gyakori gyümölcsféle, mely növényként is szemrevaló, nassolnivalóként pedig ízletes, ráadásul kimondottan egészséges. 

Tagadhatatlan, hogy a tartása kissé bonyolultabb, mint az átlagos gyümölcsöké, ám tartani nem kell tőle, bárki próbát tehet vele! Az áfonyát speciális talajigénye miatt tanácsos konténerben, méretesebb virágládában, vagy emelt ágyásban nevelni, így földjének összetétele egyszerűen szabályozható, és egyúttal a gazdag termés is könnyedén biztosítható!
 
 
Áfonya rendelhető kertészeti webáruházamból!
 
 
A fentieket olvasva Önnek talán kétségei támadhattak, ám nem kell félnie, az áfonya tartása alig jelent több kihívást, mint más, átlagos gyümölcstermő termesztése, a különlegesen ízletes és egészséges termés pedig kárpótolja a nehézségekért!
 
Kertészetem kínálatában egyedülállóan gazdag áfonya választékot talál, az alapfaj mellett a dekoratív és finom vörös áfonyát, vagy az egzotikus amerikai tőzegáfonyát is megrendelheti! Görgessen lejjebb a teljes kínálat megtekintéséért!

Rendezés: