Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tiszafa kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Kertészetemben a tiszafa különösen gazdag fajtaválasztékát találja meg! A megrendelt facsemetéket egészen az Ön kertkapujáig kiszállítom!

A tiszafa nem egyszerűen egy szép fa, hanem kultúrtörténeti jelentőségű növény, hiszen már időszámításunk előtt tisztelet övezte, a keltáknál és a keresztényeknél is fontos szimbólummá vált, az élet körforgásának jelképeként tartották számon. A tiszafa egy különösen hosszú életű, kimagasló díszítőértékű fa, mely a kertben sokoldalúan felhasználható, kistermetű, nyírt díszfa, 10 méter feletti magasságú látványos fa, talajtakaró növény, vagy éppen formázott sövény is válhat belőle. A tiszafa lombozata átlagon felül dekoratív, a fenyők tűleveleinél lágyabb, barátságosabb megjelenésű zöld levélzet harmonikus, megnyugtató látvány, a piros bogyótermés pedig vidám, tarka képet kölcsönöz a növénynek.

tiszafa rendelés

A tiszafa nevelése egyszerű feladat, a talajjal szemben nincsenek különösebb elvárásai, tűri a félárnyékot is, jól tolerálja a szennyezett városi levegőt, kártevői pedig alig ismertek. Növekedési üteme lassú, de metszést nem igényel, kivéve persze ha formára szeretnénk nyírni, ugyanis remekül alakítható. Kertészetemben a tiszafa egyedülállóan gazdag fajtaválasztékát találja meg, így választhatja többek közt a szűkebb helyekre is ideális oszlopos változatot, a talajtakarásra kiváló terülő tiszafát, talál különböző színváltozatokat, és kifejezetten sövénynek való tiszafát is!

 

Lejjebb görgetve máris megtekintheti a teljes választékot, és akár azonnal meg is rendelheti új kedvencét!

Rendezés: