Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Mézalmácska ajánlataink

A mézalmácska nem csak bájosan kedves nevével, de megkapó külsejével, és hálás természetével is csábítja a kertbarátokat! Ez a nagyra növő cserje, melyet fanyarka néven is ismerhetünk, remek választás kezdő kertbarátoknak is, de főleg olyan kertekbe ajánlott, ahonnan hiányzik egy terebélyes, látványos cserjeféle!

A mézalmácska előnyei közé tartozik, hogy nem csak tavaszi virágzása látványos, hanem őszi levél elszíneződése is roppant dekoratív, így ez a dísznövény az évszakok váltakozásával más és más arcát mutatja, vagyis igazán izgalmas kerti lakó!

 

Mézalmácska kapható kertészeti webáruházamban!

 

A mézalmácska igényei igazán egyszerűek, a talajt illetően szinte bárhol megél, a félárnyékot is tűri, de napos fekvésben lesz igazán szép az őszi színe. Jól tolerálja szennyezettebb, városi körülményeket is. Metszést csak akkor igényel, ha fává vagy nyírott sövénnyé szeretné alakítani.

A mézalmácska kiváló egyszerű dísznövényként vagy éppen funkcionális térelválasztóként is. Nagy tűrőképessége miatt szinte bármilyen környezetbe ültethető, szépségével pedig biztosan beragyogja a kertet! Kertészetemben a mézalmácska többféle változatát is megtalálja, a kínálatot lejjebb görgetve tekintheti meg!

Rendezés: