Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Balkon növény ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Balkonra, erkélyekre való dekoratív dísznövények széles választékát találja kertészetemben! A megrendelt növényeket az egész ország területén házhozszállítom!

Ne hagyja, hogy balkonja, terasza üresen, szürkén árválkodjon! Ültessen kifejezetten balkonokra való színes, esztétikus dísznövényeket, hogy otthonának ezt a fontos területét is kellemessé, vonzóvá varázsolhassa! A hagyományosan kedvelt muskátli fajták mellett kertészetemben számos egyéb balkonra való virágot is talál, így rendelhet például  a tavaszi szezonra  petúniát sárga violát , begóniát , vagy  kanálajakot . Balkonjának télen sem kell dísztelennek lennie, az őszi balkonvirágok közül ajánlom figyelmébe a százszorszépet , az árvácskát , vagy a hangát !

 

A balkonra való dísznövények telepítésével Ön egycsapásra rendezetté, látványossá teheti, és így nem csak az erkélyt szépítheti meg, de az egész ház, épület képe is kedvezően változik. A balkonvirágok gondozása általánosságban nem bonyolult feladat, ügyes praktikákkal, például mulcsolással, vagy öntöntöző virágládák használatával minimalizálhatóak a teendők. Több növényfaj együttes ültetése esetén kis fantáziával csodás szín és formakompozíciók hozhatóak létre, így az erkélyt teljesen a személyiségének megfelelő külleműre alakíthatja!
 
Tipp: a balkonvirágok nyújtotta esztétikai hatás fokozható, ha díszes,látványos edényeket, virágládákat használ fel!
Rendezés: