Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Bogyós gyümölcs ajánlatunk

Kertészeti webáruházamban számos gyümölcstermő cserjét talál, melyek az Ön kertjében változatos funkciókat tölthetnek be! Ültetheti ezeket a növényeket sövényként, térhatárolóként, vagy akár a birtok központi részébe praktikus dísznövényként!
 
A bogyós gyümölcsök akkor is jó választások, ha a kettős haszon elvét követve olyan fajokat honosítana meg kertjében, melyek egyszerre mutatósak, dekoratívak, és egyéb haszonnal is kecsegtetnek, jelen esetben az egészséges, ízletes nassolnivalóval!
 
 
A bogyós gyümölcsöket azoknak is ajánlom, akik szeretnék felidézni az erdők, mezők természetes látványvilágát ezekkel a buja, dús bokrokkal! A bogyós gyümölcsök választéka széles, kertészetem kínálatában könnyen áttekinthető csoportokba gyűjtve találja meg a legizgalmasabb ehető termésű cserjéket!
 
Lejjebb görgetve a teljes kínálatot megtekintheti, ha pedig Ön vonzódik a különlegességekhez, akkor jó hír, hogy az alapfajok mellett mindig találni fog különleges, ritka változatokat is!
Köszméte, egres Köszméte, egres
Egres fajták vásárolhatók kertészetemben!
Szeder Szeder
Szeder fajták a Megyeri kertészetben!
Szedermálna Szedermálna
Szedermálna vásárlás a Megyeri kertészetben!
Rendezés: