Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Bogyós gyümölcs ajánlatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Vásároljon kertészetemből bogyós gyümölcstermő cserjéket a szamócától, amálnán keresztül, egészen az egresig! A kiválasztott növényeket kertkapujáig kiszállítom.

Sosem lehet teljes a kert valamilyen gyümölcstermő nélkül, ugyanis hiába a szép pázsit, a csodás dísznövények, ha nincs mit csipegetni egy dúsan termő gyümölcsfáról vagy cserjéről! Kertészetemben számos gyümölcstermő cserjét talál, melyek az Ön kertjében változatos funkciókat tölthetnek be, ültetheti ezeket a növényeket sövényként, térhatárolóként, vagy akár a birtok központi részébe praktikus dísznövényként! A bogyós gyümölcsök akkor is jó választások, ha a kettős haszon elvét követve olyan fajokat honosítana meg kertjében, melyek egyszerre mutatósak, dekoratívak, és egyéb haszonnal is kecsegtetnek, jelen esetben az egészséges, ízletes édességgel!

bogyós gyümölcsök vásárlása

A bogyós gyümölcsöket azoknak is ajánlom, akik szeretnék felidézni az erdők, mezők rusztikus, természetes látványvilágát ezekkel a buja, dús bokrokkal! A bogyós gyümölcsök választéka széles, kertészetem kínálatában egyaránt megtalálja az örök kedvenc szamócát, a különösen ízletes málnát, a fanyar szedret, vagy a régi kertek világát idéző egrest. Tegye birtokát változatossá, izgalmassá bogyós gyümölcsökkel, melyekkel nem csupán a látványt fokozhatja, de az ízlelőbimbóit is kényeztetheti!

Tipp: az egyes népszerű bogyós gyümölcsöknek számtalan különleges változatát is megtalálja kertészetem kínálatában, böngéssze végig a listát!

Szeder Szeder
Szeder fajták a Megyeri kertészetben!
Szedermálna Szedermálna
Szedermálna vásárlás a Megyeri kertészetben!
Rendezés: