Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Csüngő, szomorú fák

A csüngő habitusú díszfákkal különleges látványhatás érhető el, ezek a fák dús lombozatúak, lefelé ívelő hajtásaikkal viszonylag nagy területet foglalnak el, átlagon felül esztétikusak, mind a melankolikusabb, mind pedig a játékosabb, bohém hangulatú kertekhez remekül illenek! 
 
A csüngő habitusú díszfák izgalmas külsejükkel felfedezésre hívják a gyerekeket, menedéket, kuckót biztosítanak, a felnőttekre pedig összetett atmoszférájukkal, a megszokottól eltérő, inspiráló küllemükkel lehetnek hatással!
 
Csüngő díszfák a Megyeri kertészetben
 
Kertészetem kínálatában csüngő habitusú díszfák változatos kínálatát találja meg, többek között a japán juhart, a klasszikus csüngő nyírt, az élénkzöld színével hódító csüngő japánakácot, vagy a gyümölcse okán is vonzó csüngő fehér eperfát! A teljes kínálatért görgessen lejjebb!
 
A csüngő habitusú fák felhasználhatósági köre széles, elmondható, hogy többségük nagyobb területen, tágasabb kertekben érvényesül igazán, de remek szoliternövényei lehetnek társasházi kerteknek, vagy beültetésre váró, szélesebb utcafronti földsávoknak.
Rendezés: