Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Csüngő, szomorú fák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc      

Vásároljon kertészetemből csüngő habitusú díszfákat! A kiválasztott facsemetéket országosan kiszállítom egészen az Ön kertkapujáig!

Díszfák választásakor többféle szempont szerint válogathatunk. A csüngő habitusú díszfákkal különleges látványhatás érhető el, ezek a fák dús lombozatúak, lefelé ívelő hajtásaikkal viszonylag nagy területet foglalnak el, használható árnyékot csak a magasabb típusok adnak, ugyanakkor átlagon felül esztétikusak, mind a melankolikusabb, mind pedig a játékosabb, bohém hangulatú kertekhez remekül passzolnak! A csüngő habitusú díszfák izgalmas külsejükkel felfedezésre hívják a gyerekeket, menedéket, kuckót biztosítanak, a felnőttekre pedig összetett atmoszférájukkal, a megszokottól eltérő, inspiráló küllemükkel lehetnek hatással!

Csüngő díszfák a Megyeri kertészetben

Kertészetem kínálatában csüngő habitusú díszfák változatos kínálatát találja meg, külön az Ön figyelmébe ajánlom a többféle színváltozatban hozzáférhető japán juhart, a klasszikusnak mondható csüngő nyírt, az élénkzöld színével hódító csüngő japánakácot, vagy a gyümölcse okán is vonzó csüngő fehér eperfát! A csüngő habitusú fák többségükben nagyobb területen, tágasabb kertekben érvényesülnek igazán, de remek szoliternövényei lehetnek társasházi kerteknek, vagy beültetésre váró, szélesebb utcafronti földsávoknak.

Tipp: csüngő díszfáimat többféle méretben és fejlettségi fokban kínálom, így Ön akár nagyméretű, több éves előnevelt csemetét is választhat!

Figyelem: facsemetéimet kertészetem saját teherautójával, garantáltan szakszerűen és épségben szállítom ki!

Rendezés: