Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Paprika palánta ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 10 másodperc

Ön is szereti a paprikát? Rendeljen kertészetemből minőségi paprika palántát, és termessze meg magának kedvenc fajtáit! 
 

A paprika a magyar konyha egyik legalapvetőbb zöldsége és fűszere, ráadásul legyen szó édes, vastag húsú, vagy éppen csipős paprikáról, ezt a zöldséget mindenki szereti! A legfinomabb, legszebb paprikát magunknak termeszthetjük meg a megfelelő típusú palánta kiválasztásával, így biztosak lehetünk benne, hogy az asztalunkra kerülő zöldség vagy fűszer adalékanyagmentes, egészséges, és friss lesz. Kertészetem kínálatában minőségi paprikapalánták közül válogathat, akár hagyományos fajtát, akár almapaprikát, egzotikus jalapeno-t, vagy különlegesen erős típust keres!

paprika palánta rendelés Megyeri kertészet

A paprika nevelése az egyik legkönnyebb a zöldségek közül, így a paprika palánták ültetése és gondozása kezdőknek is bátran javasolható. Minőségi paprika palántáim ellenállóak a betegségekkel szemben, és mivel Önhöz már előnevelt állapotban kerülnek, nem kell a magvetéssel, hajtatással időt töltenie.

A legtöbb paprika balkonokon is nevelhető, így balkonkertészek számára is remek választás például egy díszes tő chilipaprika, de az ínyencek akár kaliforniai paprikával is próbálkozhatnak.

Rendezés: