Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Paprika palánta ajánlataink

A paprika a magyar konyha egyik legalapvetőbb zöldsége és fűszere, ráadásul legyen szó édes, vastag húsú, vagy éppen csípős paprikáról, ezt a zöldséget mindenki szereti! A paprika nyersen fogyasztva is kiváló, de a konyhában szó szerint ezerféleképpen hasznosítható!
 
A legfinomabb, legszebb paprikát mindenki magának termesztheti meg a megfelelő típusú palánta kiválasztásával, így biztos lehet benne, hogy az asztalára kerülő zöldség vagy fűszer adalékanyagmentes, egészséges, és friss lesz.
 
paprika palánta rendelés Megyeri kertészet
 
 
A paprika nevelése az egyik legkönnyebb a zöldségek közül, így a paprika palánták ültetése és gondozása kezdőknek is bátran javasolható. Minőségi paprika palántáim ellenállóak a betegségekkel szemben, és mivel Önhöz már előnevelt állapotban kerülnek, nem kell a magvetéssel, hajtatással időt töltenie.
 
Kertészetem kínálatában minőségi paprikapalánták közül válogathat, akár hagyományos fajtát, akár almapaprikát, egzotikus jalapeno-t, vagy különlegesen erős típust keres!
Rendezés: