Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü
0

Leander fajtáink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc
 
Rendeljen csodálatos leandereket online kertészetemből! A kiválasztott leandereket az ország egész területén kiszállítom az Ön otthonába!
 
A leander az a növény, melyet nem kell különösebben reklámozni, hiszen mindenki ismeri, és a döntő többség szereti, sőt, egyenesen rajonganak érte! Hogy miért? mert a leander virágzása roppant látványos, jóleső hangulatot áraszt, a déli országokban tett nyaralások emlékét idézi fel! A leander tartása, gondozása kifejezetten egyszerű, így kezdő kertbarátoknak is bátran ajánlható, ápolási feladatai kisszámúak és hamar elsajátíthatóak! A leander szaporítása ugyan lehetséges az üdülés alkalmával beszerzett hajtásokról is, azonban a kinti növényekkel szemben kertészetem leandereinek van egy hatalmas, behozhatatlan előnye! A tőlem vásárolt leanderek a hazai klímán nevelkedtek, így nem idegen számukra a magyar időjárás, ezért életerősebbek, szebbek, és egészségesebbek lesznek, mint a kintről behozott begyökereztetett ágak! A leander teleltetése az esetek túlnyomó többségében mindenképpen szükséges lesz, így kedvenc növényét ősztől tavaszig a lakásban kell majd tartania. 
 
leander vásárlás
 
Leanderből számtalan féle-fajta létezik, jó hír, hogy kertészetemben kis túlzással minden létező leander változatot megtalál, így például Ön választhatja a tisztaságot sugárzó hófehér virágú leandert, a feminim rózsaszín változatot, de akár sárga, vagy sötétbordó színvariációkat is rendelhet! Nem csupán szín szerint oszlik meg a választék, a szellősebb leander bokrokat kedvelőknek a szimpla virágú, míg a dúsabb, tömöttebb bokrok híveinek a teltvirágú leanderek állnak rendelkezésükre!
 
Tipp: a különböző virágszínű leanderváltozatok harmonikus társításával egyedi, csak az Ön kertjére jellemző látványvilágot hozhat létre!
Rendezés: