Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Hamisciprus kínálatunk

A sövénynek való növények egyik örök slágere a hamisciprus, melyet többféle szín-, és méretváltozatban vásárolhat meg kertészeti webáruházamból, ráadásul az alapfaj mellett izgalmas, különleges hamisciprus változatok közül is válogathat! 

Az örökzöld sövények egyik legszebbike a hamisciprus, mely évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend. Ideális térhatároló sövény növény, az oszlopos, magas változatok remekül takarnak, a megfelelő ültetési távolsággal pedig tömött, összefüggő zöld kerítés alakítható ki belőlük.

 

Hamisciprus fajták kaphatók kertészeti webáruházamban!

 

A hamisciprusok növekedési üteme gyors, fagyállóságuk pedig jó, díszítőértékük egész évben változatlan. Az alacsonyabb gömb változatból magas esztétikai értékű térhatároló nevelhető, akár a telekhatáron, akár a kert belső részein. Ezek a cserjék természetesen szoliternövényként is ültethetőek, élénk színükkel, harmonikus megjelenésükkel a birtok központi területein is remekül mutatnak.

Kertészetem kínálatában megtalálhatja többek között a magas termetű különleges színárnyalatú oszlopos kék hamisciprust, a kúpos koronájú arany hamisciprust, és az alacsony gömbváltozatot is. Ezt a növényt konténeres kiszerelésben kínálom, így Ön tavasztól késő őszig bármikor telepítheti csodás új örökzöld kerti díszét! 

Rendezés: