Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hamisciprus kínálatunk

 Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc
 
A sövénynek való növények egyik örök slágere a hamisciprus, melyet többféle szín-, és méretváltozatban vásárolhat meg, sőt, izgalmas, különleges hamisciprus változatok közül is válogathat! 
 
hamisciprus vásárlás a Megyeri kertészetben!
 
Az örökzöld sövények egyik legszebbike a hamisciprus, mely évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend. A hamisciprus ideális térhatároló sövény növény, az oszlopos, magas változatok remekül takarnak, a megfelelő ültetési távolsággal pedig tömött, összefüggő zöld kerítés alakítható ki belőlük. A hamisciprusok növekedési üteme gyors, fagyállóságuk pedig jó, díszítőértékük egész évben változatlan. Az alacsonyabb gömb változatból magas esztétikai értékű térhatároló nevelhető, akár a telekhatáron, akár a kert belső részein. A hamisciprusok természetesen szoliternövényként is ültethetőek, élénk színükkel, harmonikus megjelenésükkel a birtok központi területein is remekül mutatnak.
 
Kertészetem kínálatában megtalálhatja a magas termetű különleges színárnyalatú oszlopos kék hamisciprust, a kúpos koronájú arany hamisciprust, és az alacsony gömbváltozatot is. A hamisciprust konténeres kiszerelésben kínálom, így Ön tavasztól késő őszig bármikor telepítheti csodás új örökzöld növényét! 
Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.