Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Tölgyfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 15 másodperc

Vásároljon kertészetemből tölgyfa csemetét! Tölgyfa fajták széles választékával, országos házhozszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Nincs szebb a klasszikusoknál! Ha Ön is így gondolkodik, mindenképp fontolja meg a tölgyfa ültetését kertjébe! A tölgyfa kedves a magyar szívnek, a hazai erdők faállományának jelentős részét teszi ki ez a fafaj, így ha Ön is túrázó, erdőjáró ember, szinte kötelező otthonra is ültetnie belőle. A tölgyfa a nagy, méretes kertek növénye, akár 45 méter magasra is megnő, lombkoronája terebélyes, uralja, meghatározza a birtok képét. Ugyanakkor az alapfaj mellett Ön választhatja az oszlopos növekedésű, vagy a törpe változatokat is, így szűkebb kertekben sem kell lemondania a tölgyfa nevelés örömeiről!

tölgyfa vásárlás Megyeri Kertészet

Mivel a tölgy alapfaja hazánkban is honos, így Önnek nem kell speciális nevelési igényekkel, vagy különleges gondozási technikákkal számolnia, a tölgy gondozása egyszerű és kezdők számára sem kihívás. Kertészetemben nem csupán különböző tölgy változatokat talál, de az egyes  tölgyfa fajták eltérő kiszerelésben is megvásárolhatók, a legtöbb típus földlabdás, konténeres, vagy koros konténeres változatban is hozzáférhető, így Ön saját és kertje igényeihez szabhatja új kedvenc díszfáját!

Tipp: ha Ön igazi csemegére vágyik,

válassza a csodás lombszínnel csábító vörös tölgyet!

Rendezés: