Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tölgyfa ajánlataink

Nincs szebb a klasszikusoknál! Ha Ön is így gondolkodik, mindenképp fontolja meg a tölgyfa ültetését kertjébe! A tölgyfa kedves a magyar szívnek, a hazai erdők faállományának jelentős részét teszi ki ez a fafaj, így ha Ön is túrázó, erdőjáró ember, szinte kötelező otthonra is ültetnie belőle.

A tölgyfa a nagy, méretes kertek növénye, akár 45 méter magasra is megnő, lombkoronája terebélyes, uralja, meghatározza majd birtoka képét. Ugyanakkor az alapfaj mellett Ön választhatja az oszlopos növekedésű, vagy a törpe változatokat is, így szűkebb kertekben sem kell lemondania a tölgyfa nevelés örömeiről!

 

 

Mivel az alapfaj hazánkban is honos, így Önnek nem kell speciális nevelési igényekkel, vagy különleges gondozási technikákkal számolnia, gondozása egyszerű és kezdők számára sem jelent kihívást.

Kertészetemben nem csupán különböző tölgy változatokat talál, de az egyes  tölgyfa fajták eltérő kiszerelésben is megvásárolhatók, a legtöbb típus földlabdás, konténeres, vagy koros konténeres változatban is hozzáférhető, így Ön saját és kertje igényeihez szabhatja új kedvenc díszfáját!

Rendezés: