Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Erdeifenyő kínálatunk

Az erdeifenyő a fenyőfélék nagy családjának egyik igazán izgalmas és különleges tagja. Az erdeifenyő hazánkban a természetben is előfordul, ez egyben azt is jelenti, hogy a helyi klímához hozzászokott, így tartása, nevelése nem ütközik nehézségekbe.

Az erdeifenyő környezeti igényei alacsonyak, az átlagos kerti talajban, napos fekvésben jól fejlődik. Lomboronája, ágrendszere kezdetben zártabb, idővel - főképpen ha bőven van helye a fának- terebélyesebbé válik, így látványként is feltűnő és érdekes. 

 

Erdeifenyő facsemete kapható kertészeti webáruházamban!

 

Betegségei, kártevői nem számottevőek, intenzívebb öntözést pedig csak fiatalabb korában igényel. Gyakran csavarodó ágaival izgalmas képet nyújt, kérge barnás-vöröses árnyalatú, tűlevelei hosszúak, a fa kifejlett állapotban pedig a 20-25 méteres magasságot is elérheti.

Jószívvel ajánlom Önnek az erdeifenyőt, ha olyan fenyőfélét keres, mely a fajra jellemző kellemes, otthonos hangulatot biztosítja, ugyanakkor szebb, érdekesebb, mint a megszokott, gyakran ültetett fenyőfajok.

Rendezés: