Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Erdeifenyő kínálatunk

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 60 másodperc

Vásároljon kertészetemből erdeifenyőt! Gazdag fajtaválasztékkal, országos kiszállítással állok az Ön rendelkezésére!

Az erdeifenyő a fenyőfélék nagy családjának egyik igazán izgalmas és különleges tagja. Az erdeifenyő hazánkban a természetben is előfordul, ez egyben azt is jelenti, hogy a helyi klímához hozzászokott, így tartása, nevelése nem ütközik nehézségekbe. Az erdeifenyő környezeti igényei nem összetettek, az átlagos kerti talajban, napos fekvésben jól fejlődik. Lomboronája, ágrendszere kezdetben zártabb, idővel - főleg ha bőven van helye a fának- terebélyesebbé válik, így látványként is feltűnőbb, érdekesebb, mint a megszokott fenyőfélék. 

 

erdei fenyő vásárlás a Megyeri kertészetben!

Az erdeifenyő betegségei, kártevői nem számottevőek, intenzívebb öntözést pedig csak fiatalabb korában igényel. Az erdeifenyő gyakran csavarodó ágaival, kérge barnás-vöröses árnyalatú, tűlevelei hosszúak, a fa kifejlett állapotban pedig a 20-25 méteres magasságot is elérheti. Ajánlom Önnek az erdeifenyőt, ha olyan fenyőfélét keres, mely a fenyőkre jellemző kellemes, otthonos hangulatot biztosítja, ugyanakkor szebb, érdekesebb, mint a megszokott, gyakran ültetett fenyőfajok.

Kertészeti webáruházamban az erdeifenyő többféle változatát kínálom Önnek, a választék megtekintéséhez egyszerűen görgessen lejjebb!

Rendezés: