Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Égerfa ajánlataink

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 50 másodperc

Rendeljen faiskolámból égerfa csemetét! Kedvező árakkal, országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Az éger a vizenyős, mocsaras vidékek fája, kedveli a nyirkos környezetet, ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy olyan helyekre is telepítse, melyekre számos egyéb díszfa nem ültethető. Amennyiben az Ön kertjében vagy hobbitelkén tó, tavacska, netán kis ér vagy patak található, akkor az enyves éger az egyik legjobb választás! Az éger nem csak különleges környezeti igényével tűnik ki a díszfák közül, hanem méltóságteljes, kifejezetten elegáns, domináns megjelenésével dekorál, különleges látványvilágot teremt! 

 

éger facsemete rendelés

 

Az égert inkább a közepes vagy nagyobb kertekbe ajánlom, ahol monumentalitásával, hangsúlyos küllemével uralhatja a területet, ahol szépsége maradéktalanul érvényesülhet. Az éger a nedves talaj mellett a napos fekvést kedveli, betegségei kisszámúak, gyökérzete erőteljes növekedésű, kiültetve hamar erőre kap! Az éger a víztükrös, vadregényes birtokok remek díszfája, atmoszférateremtő ereje kimagasló, ráadásul termését a madarak szívesek fogyasztják, így életteli környezetet teremt!

Lejjebb görgetve máris megrendelheti kertészetemből az égerfa csemetét!

Rendezés: