Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Égerfa ajánlataink

Az éger a vizenyős, mocsaras vidékek fája, kedveli a nyirkos környezetet, ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy Ön olyan helyekre is telepítse, melyekre számos egyéb díszfa nem ültethető.

Amennyiben az Ön kertjében vagy hobbitelkén tó, tavacska, netán kis ér vagy patak található, akkor az enyves éger az egyik legjobb választás! Az éger nem csak különleges környezeti igényével tűnik ki a díszfák közül, hanem méltóságteljes, kifejezetten elegáns, domináns megjelenésével dekorál, különleges látványvilágot teremt! 

 

Éger facsemete rendelés a Megyeri kertészetből!

 

Az égert inkább a közepes vagy nagyobb méretű kertekbe ajánlom, ahol monumentalitásával, hangsúlyos küllemével uralhatja a területet, ahol szépsége maradéktalanul érvényesülhet.

Az éger a nedves talaj mellett a napos fekvést kedveli, betegségei kisszámúak, gyökérzete erőteljes növekedésű, kiültetve hamar erőre kap! Az éger a víztükrös, vadregényes birtokok remek díszfája, atmoszférateremtő ereje kimagasló, ráadásul termését a madarak szívesek fogyasztják, így életteli környezetet teremt!

Rendezés: