Az oldalon cookie-kat használunk, megjelenítésük engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra. Elfogadom
Termékek Menü

Ecetfa ajánlataink

 

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Vásároljon ecetfa csemetét kertészetemből! A facsemetéket országosan kiszállítom az Ön otthonába, mégpedig szakszerűen, saját teherautómmal!

Az ecetfa azok kedvence, akik csupán egy dekoratív, alacsony gondozási igényű, kompakt méretű díszfát keresnek. Az ecetfa fő erénye, hogy harmonikusan simul a kert világába, sem méretével, sem színeivel nem tűnik ki, így remek alapot, hátteret képez, akárcsak a szépen gondozott pázsit. Az ecetfa teherbírása legendásan nagy, nem válogat talajtípusokban, remekül tolerálja a városi, szennyezett levegőt, a kánikulát is elviseli, vízigénye pedig alacsony. Az ecetfa az egyik legkiválóbb alany akkor is, ha életerős, visszafogott méretű utcai, utcafronti díszfát szeretnénk ültetni!

ecetfa csemete rendelés Megyeri kertészet

Az ecetfa jellemzően 5 méteres magasságú lesz, így kisebb kertekbe is jó választás, nagyobb birtokokon, vagy közterületen pedig akár sorfaként is ültethető. Az ecetfa lombozata ősszel narancsos-pirosas árnyalatot vesz fel, így pompás látványt nyújt majd a szürke évszakban! Kertészetemben az ecetfa alapfaja mellett megtalálható a szeldelt levelű ’Dissecta’ változat is!

Végül egy érdekesség: az ecetfa terméséből áztatással, édesítéssel különleges ízvilágú limonádé készíthető!

Tipp: a konténeres kiszerelésű ecetfa a fagyos hetek kivételével az év bármely szakában ültethető!

Rendezés: