Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Ecetfa ajánlataink

Az ecetfa azok kedvence lesz, akik csupán egy dekoratív, alacsony gondozási igényű, kompakt méretű díszfát keresnek. Az ecetfa fő erénye, hogy harmonikusan simul a kert világába, sem méretével, sem színeivel nem tűnik ki, így remek alapot, hátteret képez, akárcsak a szépen gondozott pázsit.
 
Az ecetfa teherbírása legendásan nagy, nem válogat talajtípusokban, remekül tolerálja a városi, szennyezett levegőt, a kánikulát is elviseli, vízigénye pedig alacsony. Az ecetfa az egyik legkiválóbb alany akkor is, ha életerős, visszafogott méretű utcai, utcafronti díszfát szeretne ültetni!
 
ecetfa csemete rendelés Megyeri kertészet
 
Az ecetfa jellemzően 3-5 méteres magasságú lesz, így kisebb kertekbe is jó választás, nagyobb birtokokon, vagy közterületen pedig akár sorfaként is ültethető. Az ecetfa lombozata ősszel narancsos-pirosas árnyalatot vesz fel, így pompás látványt nyújt majd a szürke évszakban!
 
Az ecetfát gyakran összetévesztik a kártékony bálványfával, így amennyiben ecetfát ültetne, ne ajándékba kapott sarjhajtásokból neveljen növényt, hanem megbízható helyről, szakáruházból vásároljon. Lejjebb görgetve máris megteheti ezt, sőt az alapfaj mellett egyéb izgalmas ecetfa változatok közül is választhat!
Rendezés: